En udstillers forberedelser til Dansk Varmblods Hingstekåring: Horseworld Rideudstyr fortæller

Dansk Varmblods Hingstekåring byder ikke kun på en masse ridning og fremvisning af hingstemateriale. Traditionen tro åbnes dørene også for den store Hest & Rytter messe, hvor både udstillere og gæster valfarter til Herning, for at bruge dagene i hallerne, hvor gæsterne kan se frem til gode tilbud og fremvisning af sæsonens nyeste produkter og trends til hestefolket.

Horseworld Rideudstyr fra Vejle hiver også teltpløkkerne op, og står klar til, at betjene og rådgive, på deres to stande i Hal J2. Butikken har haft stand ved Hest & Rytter messen siden 2005, og derfor er de en af de udstillere, som hvert år forbereder sig, og ser frem til den store begivenhed.

Men hvad er det der gør Hest & Rytter messen værdifuld for Horseworld Rideudstyr, og hvilke forventninger har en udstiller til arrangementet?

Hvorfor deltager I ved dette års Hest & Rytter?

”Vi har deltaget ved Hest & Rytter messen siden 2005. I 2012 udvidede vi fra, at have en stand, til at have to. Det har givet os større mulighed for at møde vores kunder, og fremvise en masse nye trends og kollektioner. Derudover er det vigtigt for os, at give vores kunder en god oplevelse, når de er på messe – og det føler vi, at vi gør, når vi har nye produkter med, som vi kan fremvise og rådgive i.

Vi kommer tilbage år efter år, fordi vi føler det giver os et tættere bånd mellem vores forretning og de besøgende. Det er blevet en tradition for os, at deltage ved Hest & Rytter, og vi ser meget frem til det – både fordi at vi har kunder, som kommer tilbage år efter år, men også fordi der er en rigtig god stemning, og det er et godt arrangement, at være en del af.

Vigtigst af alt, så deltager vi også fordi, at vi har det supersjovt i vores fantastiske team, hvor flere af os har været med i mange år, så det er også en måde hvor vi kan få gode oplevelser i vores team – sammen. ”

Hvad forventer I at få ud af jeres deltagelse?

”Vi forventer naturligvis, at der kommer rigtig mange besøgende til arrangementet, og at disse vil komme forbi vores to stande i Hal J2. Vi er at finde på stand-nummer J7280.

Vi ved fra de tidligere år, at særligt fredag og lørdag er to rigtig travle dage, så dem ser vi meget frem- og har store forventninger – til.  Sidste år blev der sat rekord for antal besøgende, så det er spændende at se, om det sker igen i år.”

>> LÆS RESTEN AF ARTIKLEN HER <<

>> LÆS OM SANDRA ENEMARKS FORBEREDELSER HER <<

>> LÆS OM DANSK VARMBLODS FORBEREDELSER HER <<

>> LÆS OM BLUE HORS FORBEREDELSER HER <<

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce