Annonce

Endnu en verdenstræner på dansk jord

Sidste weekend var det Mark Todd, der gav de danske militaryryttere gode råd og inspiration til udvikling og forbedring over vinteren. Denne weekend har et andet stort navn i gæstet Danmark nemlig selveste Eric Smiley.

Eric Smiley har gennem mange år repræsenteret Irland ved EM, VM og OL, han har redet de største 4* konkurrencer i Badminton og Burghley. De sidste mange år har han dog koncentreret sig om uddannelse og træning af ryttere og heste, men deltager stadig selv op til 1* niveau, og er desuden en velrenommeret international FEI overdommer.

Eric har gennem flere år gæstet og inspireret ryttere i Danmark på clinics, dels i Nordjylland og dels på Søborggaard i Gilleleje. Det nye er at Eric er blevet tilknyttet en fast gruppe af ryttere, hvor han med ca. en måneds mellemrum vil træne frem mod at forbedre og udvikle ryttere, til endnu bedre resultater på de internationale baner.

Gruppen af ryttere spænder bredt fra flere ryttere, der i år var med til at repræsentere og vinde metal til Danmark ved EM og NM i flere aldersgrupper, og helt ned til ryttere, med begrænset erfaring, men med lyst og evner og mål om at blive en del af verdenseliten.

Næste clinic er fastsat til den 5.-7. januar 2018 på Søborggaard i Gilleleje, og publikum er velkommen.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce