EOR i finalen til EM for hold i Voltigering

Pressemeddelelse fra Esbjerg og Omegns Rideklub.

Esbjerg og Omegns Rideklub havde kvalificeret et hold til dette års EM. Det eneste danske hold til EM. Holdet består af Clara Rasmussen som fyldte 18 år i Ungarn, Emilie Rasch på 16 år, Mille Jespersen på 15 år, Emma Kaps på 15 år, Melanie Hoech på 14 år og Julie Christensen på 12 år. Sanne Lorenzen var med som holdets træner og longefører, og så havde holdet Sannes hest, Pari Town, med.

Holdet kom rigtigt godt fra start den første dag i det obligatoriske program, og fik her en flot 4. plads. Anden runde var kür, som blev præget af nogle fejl, som kostede holdet point, og derfor endte holdet på en 7. plads, men kvalificerede sig til søndagens finale.

Finale runden var helt perfekt – holdet opnåede til dato deres højeste point i en kür. Det var marginaler som afgjorde placeringerne imellem 4. og 7. plads. Den samlede placering endte alligevel som nr. 7 – med kun 0,05 point op til sjettepladsen! Tyskland vandt guld, Østrig bronze og Schweitz sølv.

Turen til Ungarn var til gengæld ikke lutter lagkage for EORs hold. Hotellet som pigerne skulle have sovet på, var ikke booket. På trods af at det var blevet booket korrekt igennem igennem et bookingsite. Dem der havde taget flyveren til EM, nåede at punktere på vej til stævnepladsen, efter de var landet i lufthavnen.  Sanne Lorentzen og flere af voltigepigerne holdt derudover intet mindre end 7,5 time midt på motorvejen med en hestetrailer med 2 heste i, der var gået i stykker. Heldigvis skete der ikke noget med mennesker og heste, og alle nåede frem til EM i Ungarn.

Vi er stolte på EOR over at repræsentere Danmark med så fantastisk et team.

Læs også: Danske juniorvoltigører udtaget til EM i Ungarn

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce