Field Relief

Equilibrium Products Field Relief-serien er konstrueret af hårdt UV-beskyttende net, der blokerer over 70 % af skadelige UV-stråler, mens stivheden af masken over ansigtet gør det muligt at sidde væk fra ansigtet og holdet det struktureret.

Komfort er nøglen til, når en hest bærer et produkt i længere perioder, så at have justerbare fastgørelser og elastiske bindinger gør, at masken sidder sikkert og ikke bevæger sig og irriterer din hest; samt en blød polstring ved næse og bryn.

Der er taget hensyn til de små detaljer for at sikre maksimal komfort, der giver fuld beskyttelse fra ører til næse. Derfor er de ’hesteformede’ øre gavmilde for dem, der har brug for lidt mere plads; På samme måde, hvis din hest er følsom omkring næsen, giver det aftagelige næstestykke ekstra beskyttelse til dem, der er lyserøde eller mere i fare for at blive forbrændt af solen.

Maskens funktioner:

  • Beskyttelse mod skadelige UV-stråler med over 70 % beskyttelse
  • Polstret næse og bryn for komfort
  • Tætsiddende for at holde fluer ude
  • Øjenpile for at give rigeligt plads til øjne og øjenvipper
  • Justerbare lukninger under kinder og bag ørerne sikrer den perfekte pasform
  • Blød strækbinding for at forhindre, at fluer og insekter kommer ind under masken

Der er 3 forskellige typer fluemasker i Field Relief Range serien.

Field Relief Max

Field Relief Max er en fluemaske i fuldt ansigt med hesteformede ører og aftageligt næstestykke. Inspirationen bag Field Relief Max er Timmy (årsagen bag Equlibrium Products). Han var en meget følsom sjæl, der begyndte at ryste på hovedet som ung. Det førte til udviklingen af en fluemaske, der fuldt ud ville dække hans ansigt, og Field Relief Max blev udviklet.

Fås i farverne grå og sort, og i størrelse XS – XL.

Field Relief Midi

Solbriller, der beskytter vores egne øjne, er designinspirationen bag Field Relief Midi fluemaskerne. De dækker ikke for meget af ansigtet, de giver beskyttelse mod solen (og fluer også i vores hests tilfælde), og de skal være behagelige, ellers kan du få hovedpine.

Midi Fly Mask er designet til at passe en bred vifte af heste og ponyer og er lavet med komfort i tankerne. Når alt kommer til alt, bærer heste deres fluemasker i timevis af gangen. Fluemasken er designet med 2 forskellige typer net.

Field Relief Midi kan købes med og uden ører, og giver dig mulighed for at tilpasse fluemasken til dine og din hests behov. Hvis du gerne vil tilføje et næsestykke til denne fluemaske, så tag et kig på det aftagelige næsestykke. Hvis din hest er generet af fluerne, men ikke har brug for UV-beskyttelse, kan du i stedet overveje Muzzle Fringe.

Fås i farverne grå og sort.

Størrelser:

Midi med ører – S, M, L, XL

Midi uden ører – XXS, XS, S, M, L, XL

Equilibrium fluemaskerne har alle et års garanti, men de fleste holder i flere sæsoner. Langtidsholdbar og nem at vaske. Field Relief-serien kommer i en række forskellige størrelser fra ponyer til store heste. Field Relief-serien giver også fremragende udsyn, så den er ideel til veteraner, svagtseende og nervøse heste.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce