Magnetic Chaps insklusiv bag- og hasekappe

Placer magneterne, hvor du vil have dem i disse magnetiske gamacher, der er designet til at understøtte mobilitet, støtte ledfunktion og opretholde sunde sener.

 • Inkluderer 4 bevægelige magneter til at placere, hvor din hest har brug for dem, inklusiv haseleddet i bag- og hasekappen.
 • Brug dem natten over som en del af dine hests daglige rutine for at bevare bensundheden.
 • Ideel til heste i træning, veteraner og heste på boks der hviler/står i lange perioder.
 • Bruges som et alternativ til stabile bandager for at holde benene varme og opretholde cirkulationen.
 • 1 års garanti.
 • Leveres i par.

Anvend ikke magneter på åbne sår, blå mærker, områder med betændelse eller i de første 5 dage efter steroidinjektioner.

Hvilket materiale er anvendt i de magnetiske gamacher?

Vores magnetgamacher er lavet af nylon indvendigt og udvendigt, med polyesterfyld. Fyldet giver nok varme og polstring, men er ikke for tykt, så gamachen forbliver fleksibel og behagelig, samtidig med, at den giver noget varme, men ikke overopheder benene.

Det indvendige lag er også fuldstændig velcro-modtageligt, så vores magneter kan placeres overalt i gamacherne.

Fire magneter leveres med hvert par gamacher. De er rimelig tynde og flade, men alligevel ekstremt fleksible. Dette giver dem mulighed for at forme sig efter hestens ben, hvis de skulle placeres over et led. Leveres i en lille pose, de kan placeres hvor som helst i den magnetiske gamacheforing med den enkle krog. Dette giver dig mulighed for at målrette magneterne præcis, hvor din hest har brug for dem.

Hvilke magneter anvendes, og hvordan virker de?

Kroppens celler har elektromagnetiske egenskaber, hvilket betyder, at de kan blive påvirket af et magnetfelt. Magneterne bruges i vores Magnetic Chaps til heste og præsenterer to alternerende poler til kroppen, negative og positive, hvilket gør dem anderledes en standard neodymiummagneter som kun har én pol. Disse stærke, cirkulære og permanente magnetfelter af vekslende polsekvenser trænger ind i kropsvævet.

Hvornår skal magnetgamacherne anvendes?

 • Hver dag som en del af dine hestes daglige rutine for at bevare bensundheden. Normalt over natten eller om dagen, når de står inde. 
 • For heste i arbejde, alt fra tur til konkurrence. Dette inkluderer heste, der vender tilbage til arbejde eller genoptræning.
 • For ældre heste eller dem, der er langsomme til at varme op.
 • Heste på boks, der står i længere tid eller med begrænset foldtid.
 • Generelle slag og stød.

Hvordan plejer jeg magnetic Chaps?

Kan maskinvaskes ved 30 grader, så du hurtigt og nemt kan rengøre gamacherne. Vores Hook Cleaner Brush kan også hjælpe med at holde dine stropper fri for snavs og forlænge deres levetid.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce