Annonce

EquiLight Pen – Hvorfor bruge forskellige lystyper?

Nogle af de bølgelængder, der er i det elektromagnetiske spektrum, kan penetrere din hud og væv. De bølgelængder, du kan se finder du i det synlige spektrum. Du kan derfor ikke se det infrarøde lys, da det ligger udenfor det synlige spektrum, grundet bølgelængder på 850nm.

I vores produkter bruger vi en specifik bølgelængde af lys på 660nm samt den infrarøde på 850nm.

Kombinationen af det røde og infrarøde lys har den fordel, at bølgelængderne bliver absorberet af de forskellige vævsdybder og kan derfor med fordel have en god virkning på:

Lyset i vores produkter har forskellige virkninger. Det synlige røde lys (660 nm) absorberes meget effektivt af hudlag og virker bedst til behandling af sår og infektioner.

Det infrarøde lys (850 nm) trænger dybere ind i vævet og bruges til at behandle blandt andet sener, ledbånd, knogler, led og muskler.

Der findes et hav af studier, der viser at brugen af infrarødt lys virker positivt på kroppen og kroppens heling. Brug pad’en direkte på stedet du vil behandle og lad den gøre sit arbejde i 20 min. ad gangen. Det anbefales at holde nogle timers pause mellem behandlingerne. Mennesker har også gavn af lysterapi. Rigtig mange har problemer med kroppen både i forbindelse med skader, sygdomme og træning.

Equilight pen

EquiLight pen – til behandling/terapi , både til heste, hunde og mennesker.

Pen’en er med de samme terapeutiske lysbølger som EquiLight pad.

Retnings bestemt og supernem at have med rundt.

Hos EquiLight elsker vi at kunne hjælpe dyr og mennesker

Mød EquiLight til Hillerød Horse Show den 12.-14. november 2021.

Læs mere om equilight pen

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce