Equiloco er den eneste ride-app, du nogensinde får brug for!

Equiloco er en platform designet til at forbinde hesteejere, ryttere og eksperter.

Med Equiloco er planlægningen af ​​din træning gjort enkel. Uanset om du blot ønsker at spore din normale træning, eller du vil have hjælp fra en ekspert, kan Equiloco hjælpe dig. Med hjælp fra eksperter kan du lave en plan, der passer til dig og din hest, analysere træningen og følge dine fremskridt. Du kan vælge en plan og følge den mens du rider eller du kan tracke dit ridt uden en plan. 

Som ekspert hjælper Equiloco dig med at få mest muligt ud af hestene og sætter dig i stand til at udvide din forretning. Hvis der er særlige behov, kan du skræddersy en plan til en bestemt hest og følge med i, hvordan den udvikler sig. Kommunikation mellem rytter og ekspert har aldrig været nemmere.

"Dette er alt, hvad jeg drømte om, da jeg var yngre. At have en app eller en form for adgang til videoer, hvor du for eksempel kan se en opvarmning, eller hvordan hesten kan forbedres ved at ride skuldren på plads eller et ben, der giver efter...."

Cathrine Dufour

Dansk OL-dressurrytter

Ejer/rytter

Vil du forbedre din træning? Download appen her for at komme i gang. Equiloco er den nemmeste måde at sikre, at du er på rette spor.