Annonce

AW21 kollektioner

Annoncørbetalt artikel

Nye varer på hylderne! I din lokale rideudstyrsbutik kan du netop nu finde den nye efterårskollektion 2021 fra EQUIPAGE & HORSE GUARD. I kollektionen finder du masser af lækkert udstyr til både hest og rytter, i alle de nye efterårs- og vinterfarver, som er sæsonbetonet farvenuancer i en harmoni af bløde, støvede og afdæmpede farver i marineblå, sort, brun, grøn og en flot mørk grå.

Fra EQUIPAGE finder du et komplet sortiment til rytteren, med alt hvad der er brug for til at gå efteråret og vinteren i møde. Af overtøj finder du alt lige fra varme lange vinterjakker, regnjakker og refleksjakker til bløde fleecebluser og langærmede toppe i lækkert elastisk stof. Du finder også et udvalg af de klassiske ridebukser med fuld grip, varme termo ridebukser til de kolde dage samt varme støvler og jodhpur som er et must have. Til at fuldende dit look, er der også pandebånd, huer, halstørklæde, strømper, handsker og bælter som matcher i farverne.

I HORSE GUARD-kollektionen er sikkerhed det helt centrale fokus, når du skal klæde din hest rigtig på. Du finder et bredt produktsortiment af udstyr til hest og pony, hvor bl.a. sadelunderlag, skridttæpper og bandager bliver lanceret i de samme lækre efterårsfarver som EQUIPAGE, så du og din hest bliver et flot matchende par!

Læs mere

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce