Equitana 2023: Innovationer og nye impulser

Verdens hesteshow vender tilbage til Essen, Tyskland næste år, og viser nogle af branchens mest anerkendte mærker og producenter. Fra den 9. til den 15. marts kan besøgende forvente at se et stort udvalg af produkter og innovationer fra mærker som Böckmann, Rampelmann og Spliethoff, Röwer og Rüb, Weidemann, Agrobs, Stübben, Pikeur og Sprenger.

Et af højdepunkterne ved messen vil være Equitana Innovation Award, Europas mest prestigefyldte pris for hestebranchen, der anerkender fremtidsorienterede innovationer i alle investeringsområder i hestesport. Messens udstillere har indtil den 9. januar til at indsende deres udviklinger i de fire kategorier bygninger og teknologi, køretøjer og trailere, foder, pleje og medicin samt tøj, udstyr og træningsmateriale via hjemmesiden. Prisuddelingen finder sted under Equitana fra den 9. til den 15. marts i Essen.

Udover udstillingsområdet tilbyder Equitana også et varieret program hver af de syv dage i messen, der fokuserer på forskellige racer og ridestile. Åbningsdagen torsdag den 9. marts fokuserer på vestlig sport, med Quarter Horses, Appaloosas og Paint Horses, der demonstrerer deres talenter for forskellige sportskrav. Den anden dag i messen den 10. marts er alt om hestehåndtering og arbejdende hestegymnastik, mens lørdag den 11. marts er dedikeret til hestesport som fritidsaktivitet for hele familien. Søndag den 12. marts er dedikeret til dressur fra klassisk til barok, mandag den 13. marts er dedikeret til træning og top-sport, tirsdag den 14. marts er Avlsdag, og onsdag den 15. marts er alt om racer med mere end tre gangarter. Besøgende kan også lære fra nogle af de bedste i show og sport, med olympiske, verdens- og europamestre som Ingrid Klimke, Isabell Werth og Ute Holm, topatleter som Benjamin Werndl og hestefagfolk som Bernd Hackl, der formidler deres filosofi i eksklusive undervisningssessioner. Disse sessioner finder sted på forskellige dage gennem hele messen og dækker et bredt spektrum af emner som alderssvarende træning,

Besøgende kan også lære fra nogle af de bedste i show og sport, med olympiske, verdens- og europamestre som Ingrid Klimke, Isabell Werth og Ute Holm, topatleter som Benjamin Werndl og hestefagfolk som Bernd Hackl, der formidler deres filosofi i eksklusive undervisningssessioner. Disse sessioner finder sted på forskellige dage gennem hele messen og dækker et bredt spektrum af emner som alderssvarende træning, bæredygtig udsamling og svære lektioner.

Gå ikke glip af chancen for at se de nyeste innovationer og lære fra de bedste i hestebranchen på Equitana 2023! Markér dine kalendere for den 9. til den 15. marts og få dine billetter nu.

Køb billetter til: Equitana 2023

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce