EQUITANA 2023: Verdens største begivenhed for ryttere og hesteelskere

Annoncørbetalt artikel

EQUITANA, World Equestrian Horse Fair, er et absolut must for alle hesteelskere. Fra den 9. til 15. marts 2023 mødes hele branchen i Nordrhein-Westfalen. Uanset hvilken race eller disciplin du rider, uanset om du interesserer dig for viden om sundhed, foder, de nyeste modetrends, staldbyggeri, trailere, behandlinger, ferier eller andet, vil du finde noget for dig. På disse syv dage i Essen finder du simpelthen alt, hvad der har med heste at gøre. 

Hop Top Show

På EQUITANA-aftenerne, fortsætter alle de spændende begivenheder, efter messen lukker for dagen. På tre aftener er der nemlig fokus på underholdning, og der lægges stor vægt på god infotainment. Hop Top Show er det mest berømte hesteshow i verden. De bedste artister fra hele Europa mødes med deres heste for at vise deres færdigheder i en forestilling, der er koreograferet specielt til disse tre aftener. Ved disse shows er topprioriteten; variation. Mesterne i liberty møder kunstnerne på de lange tøjler, voltigører i verdensklasse og eksperter i dressursadlen. Det, der gør showet så unikt, er ikke kun, at personerne og deres heste er de bedste i verden, men også at de er meget betagende iscenesat. Samspillet mellem hest, menneske, lys, skærm og musik er noget man ikke har oplevet før. Disse shows bliver til hele produktioner. Indlejret i meget specielle atmosfærer viser de deres evner og lader publikum dykke ned i magiske verdener i et par timer. Billetpriserne starter fra 360 kr.

Læs også: Lene Olesen: “Jeg gør det samme som alle andre, bare uden udstyr”

FOTO: EQUITANA 2022

Læs også: Springrytter var som 18-årig med i Asiens største hesteshow

Infotainment

De tre resterende EQUITANA-aftener hører til den mere avancerede træning og undervisning. Torsdag aften mødes Kenzie Dysil, Tanja Riediger, Julia Steinbrecher og Emilia Schlotterbeck, fire af de mest kendte tyske webstjerner. De vil skabe en aften, hvor de vil give et indblik i deres respektive træningsmetoder inden for frihedsdressur. For de besøgende bliver det helt sikkert meget spændende og lærerigt at lære de forskellige tilgange at kende og se, hvad man kan opnå med kærlighed, tillid og respekt.

Dressur og springning: Ikke så forskellige trods alt?

Mandag aften vil være helliget de klassiske discipliner dressur og springning. Forskellige discipliner og alligevel ikke så forskellige. Med toptrænerne, dressurrytter Uta Gräf og springrytter Andreas Kreuzer, demonstrerer to internationalt succesfulde atleter deres træningsfilosofi. Det er indsigt, som du ikke kan få andre steder. Indlejret i de utrolige omgivelser på EQUITANA kan du lære om træning fra eksperter, som du normalt ikke kan opleve på sådanne seminarer. Specielt til denne aften medbringer de studerende og heste for at dele deres træningstilgange med publikum. Det er sikkert, at alle kan være med her, få tips og få inspiration til deres egen træning. 

EQUITANA
Foto: EQUITANA 2022

Læs også: Test din og dine staldkammeraters viden om hestehold i nyt spil

En magisk forbindelse mellem menneske og heste

Der er kun få ægte hesteeksperter, der formår at kommunikere med hesten lige så godt som Frédéric Pignon og Magali Delgado. De indgår i en utrolig dialog sammen med deres heste. Frédéric har altid koncentreret sig om frihedsdressur. Hans heste stoler på ham, leger med ham, følger ham og vil bare gerne være sammen med ham. Tilskuerne spørger ofte sig selv, om det er magi. Det samme spørgsmål dukker op, når man ser Frédérics kone Magali med sine heste. Magalis heste præsenterer dressurlektioner af højeste klasse med en utrolig lethed, med den største entusiasme og en masse stolthed. De svæver gennem arenaen og nyder at demonstrere deres færdigheder sammen med deres rytter. De to franske trænere vil tirsdag aften på EQUITANA forklare, at dette særlige forhold til hestene ikke er magi, men er baseret på respektfuld håndtering, forståelse og kommunikation. Den særlige gæst denne aften er Linda Tellington-Jones, grundlæggeren af TTouch. Den verdenskendte dyretræner har et meget tæt forhold til Frédéric Pignon og Magali Delgado og har fulgt dem på deres rejse i årtier. På denne særlige træningsaften forklarer de, hvad de gør med hestene, og hvad de kan opnå med det.

EQUITANA
Foto: EQUITANA 2022

De tre undervisningsaftener er alle så interessante, at det bliver svært at vælge, hvilken af dem man vil se. Kun én ting er sikkert: Du bør opleve mindst én. Billetpriserne starter fra 245 kr. (nedsat: 185 kr.). En aften i en unik atmosfære, hvor du kan nyde et ekstraordinært samspil mellem menneske og hest og samtidig lære en masse, bør helt sikkert være det værd.

Læs også: Hillerød Horse Show udskydes til 2023

Ses vi til EQUITANA?

Hvis noget af dette har fanget din interesse, så håber vi på at se dig til EQUITANA. Du kan finde al information om messen og om de forskellige shows på EQUITANAs hjemmeside.

DATOER

Torsdag, 09.03.2023 / 19:30 Liberty Stars live

Fredag, 10.03.2023 / 19:30 Hop Top Show

Lørdag, 11.03.2023 /19:30 Hop Top Show

Søndag, 12.03.2023 / 19:30 Hop Top Show

Mandag, 13.03.2023 / 19:30 Uta Gräf & Andi Kreuzer live

Tirsdag, 14.03.2023 / 19:30 Frédéric Pignon & Magali Delgado live

Besøg EQUITANA

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce