Equitron Pro – Fordele

Annoncørbetalt artikel

Brug det ligesom et løbebånd eller solarie. det er ikke kun dyrlæger og hestebehandlere, systemet henvender sig til. Også større stalde og opstaldningssteder kan få glæde af Equitron Pro, fordi det kan lejes, præcis som mange gør det med vandløbebånd eller et solarier.

Equitron-terapien kan også kombineres med andre terapiformer og man kan stort set ikke fejlbehandle med systemet, så længe man lytter til sin hest.

Equitron Pro er derfor oplagt at have stående ved siden af sit solarie og løbebånd i stalden.

Når du erhverver dig Equitrons udstyr medfølger et 4 timers certificeringskursus, så du føler dig tryg i at bruge udstyret korrekt. 

Som det fremgår af billederne, kommer cellerne virkelig på arbejde efter bare en enkelt behandling. Her er temperaturen i hestens ben steget markant, som følge af de elektriske cellepåvirkninger, hvilket får cellerne til at arbejde hurtigere og danne protein.

Før behandlingen ses der tydelig inflammation i hestens ben. Foto Equitron Pro.
Efter behandlingen, er inflammationen i hestens ben tydeligt aftaget. Foto: Equitron Pro.

En behandling tager 20/30 minutter og det anbefales som hovedregel, at man gentager behandlingerne max 8-10 gange for at minimere smerte eller ømhed helt. Ofte skal der dog færre behandlinger til før hesten er restitueret. 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce