Hvordan virker Equitron Pro

Annoncørbetalt artikel

Equitron Pro er et terapisystem, der oprindeligt er udviklet af læger og forskere. Og nu er det også blevet udviklet til heste. Systemet består af en maskine på størrelse med en støvsuger og et langt, gummibelagt kabel, som munder ud i en rund sløjfe. Systemet genererer højenergi-impulser på 15.000 volt på ganske få nano-sekunder.

Ved hjælp af den runde sløjfe omdannes energien til induktionsenergi, der får cellerne til at producere proteiner. Det hverken gør ondt på dig eller din hest, når du behandler den.
Når sløjfen føres hen over hestens muskler, sener eller knogler, påvirker elektriciteten cellerne, hvorved kroppens evne til at regenerere øges, musklerne slapper af og vævet heles.

Equitron Pro Funktioner

Equitron Pro er forpligtet til kompromisløs innovation. Avanceret teknologi skaber unikke terapimuligheder og maksimal komfort. Samtidig sætter designet nye standarder i et konsekvent moderne behandlingsmiljø. Rent praktisk betyder det, at Equitron Pro har følgende funktioner: 

  • Behandling ved 15.000 volt
  • 4.000 ampere
  • Den er let at dispensere
  • Højfrekvent strømledning
100% Antibakteriel behandlingssløjfe
Sikker håndtering med 9 x isoleret behandlingssløjfe og < 20 cm dybde af penetration sikres af den antibakterielle overflade.
Intuitiv brugerflade
12,1“ multi touch skærm med 1280×800 opløsning og programmeret brugersoftware gør Equitron Pro let at betjene. 
Kompakt og robust design
22 kg superlet aluminium GFP-hus med 2 praktisk transporthåndtag gør det mobile behandlingsapparat let at fragte rundt. 

Læs mere på: Hvordan virker equitron

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce