Equsana og NKI Racing Arena Aalborg i nyt banebrydende samarbejde

Produktnyt fra Equsana / DLG.

Fra 1. januar 2016 indgår Danmarks største hestefoderbrand, Equsana og NKI Racing Arena Aalborg en 3-årig samarbejdsaftale, der gør det muligt at tilbyde banens mange opdrættere, hingsteholdere, hesteejere og trænere særdeles fordelagtige fordele på foder, brændstof og strøelse.

Aftalen er et led i Equsanas introduktion af den nye fiberrige foderserie, Structure, som er særligt udviklet for at imødekomme præstationshestes behov for fibre og energi. Produkterne har i udviklingsfasen bl.a. været testet af travtræner Gordon Dahl, der har fungeret som sparringspartner i processen for at sikre, at produkterne giver det bedste fundament for væddeløbsheste, såvel i hverdagen som på banen.

Direktør for NKI Racing Arena Aalborg Michael Korfitsen ser frem til det nye samarbejde og glæder sig til at kunne tilbyde alle banens aktive muligheden for at samle deres indkøb af hesteprodukter ved en fast leverandør og samtidig få fordelene af nogle særdeles attraktive eksklusiv-priser.

NKI Racing Arena Aalborg har i de seneste år været igennem en rivende udvikling og haft en flot fremgang med en stigning på 14 % målt på aktive løbsheste.

”Samarbejdet med Equsana betyder, at vi både kan tilbyde vores trænere og hesteejere ekstraordinære fordele, og samtidig er vi glade for at kunne bakke op om en dansk virksomhed som DLG, der også er en aktiv spiller i lokalområdet”. udtaler bestyrelsesformand Bo Jørgensen. Hos Equsana er der også stor forventning til det kommende samarbejde, det er ikke blot er et sponsorat, men derimod et samarbejde hvor Equsana fremadrettet bliver hovedsponsor for såvel Aalborg-auktionen som Aalborgs auktionsløb. Samtidig vil Equsana være en aktiv spiller i forhold til banens aktiviteter.

– Vores erfaring er, at de mest udbytterige samarbejdsaftaler er dem, hvor parterne har en tæt dialog og begge spiller en aktiv rolle i hinandens hverdag. Dermed bliver samarbejdet løbende tilpasset hverdagen, og det er netop det, der skaber de bedste resultater på sigt. Med teamet bag NKI Racing Arena Aalborg og den langsigtede aftale, er vi sikre på, at vi har fundet nogle af de absolut bedste sparringspartnere inden for dansk travsport, siger markedschef Jacob Helt Jessen, Equsana.

Om Equsana
Equsana er Danmarks største hestefoderbrand og blev introduceret i 2012 som DLG’s samlede hestefoderbrand. Målet er at tilbyde alle hestefolk kvalitetsprodukter til fair priser. Det betyder en konstant udvikling af sortiment og kvalitetsprodukter, som kan fremme hestevelfærd og trivsel for alle typer af heste i hverdagen. Med en samlet produktpalette på langt over 150 produkter har Equsana en klar ambition om at være blandt Danmarks førende brands inden for hesteprodukter.

Equsanas produkter forhandles over hele landet via alle Land & Fritid-butikker, på webshoppen; www.landogfritid.dk samt hos udvalgte eksterne forhandlere. Se mere om Equsana på www.equsana.dk

Om NKI Racing Arena Aalborg
Aalborg Væddeløbsbane åbnede 15. august 1954 og blev gennem de kommende årtier et yndet udflugtsmål og grønt åndehul i den stadigt voksende storby. Anno 2010 skiftede banen navne til NKI Racing Arena Aalborg, og væddeløbsbanen er i dag en aktiv medspiller i det brede Nordjyske kulturudbud, og således ikke længere “blot” en væddeløbsbane. Det er NKI Racing Arena Aalborgs vision, at være den mest attraktive væddeløbsbane i Danmark. Banen er den der har det største antal aktive og løbsheste tilknyttet i landet.  Se mere på www.aav.dk

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce