Test af nyheden Simply Fiber hos Atterupgaard

Annoncørbetalt artikel
Equsana logo

Udvikling af nyt produkt

Det tager lang tid at udvikle et nyt foder. Ideen til en ny blanding opstår ofte på baggrund af efterspørgsel hos kunderne eller som link til en opdatering eller videreudvikling af det eksisterende sortiment. Stivelse og sukker er meget centralt indenfor ernæring af heste og der er mange sundhedsfordele ved at kunne tilbyde heste foder uden korn, som har et meget lavt indhold af sukker og stivelse. Flere og flere heste lider af overvægt, EMS eller har måske tidligere været forfangne. Her er det helt essentielt at fodre med et lavt indhold af sukker og stivelse. Equsanas mål med Simply Fiber var netop at kunne tilbyde nøjsomme racer et sundt foder uden korn, med et lavt indhold af sukker og stivelse. Blandingen skulle være veloptimeret til de nøjsomme racer, der ikke kræver meget energi. Samtidig skulle den have en god mineralprofil med et højt indhold af organiske mineraler, som hesten effektivt kan udnytte.

Test hos Atterupgaard

En vigtig del af produktudviklingen, er at få afprøvet produkterne i praksis. Her har vi mulighed for at teste smagbarhed, pillekvalitet samt foderets indvirkning på hesten. Herefter kan vi lave eventuelle justeringer inden det færdige produkt lanceres. Vi har i produktudviklingen af Simply Fiber testet den hos vores ambassadører Atterupgaard. Læs her Kristines Munch Sindings oplevelse af forløbet:

“Equsana er kommet med et produkt som vi her på Atterupgaard har haft fornøjelsen af at afprøve. Vores heste har normalt masser af energi, og har ikke svært ved at holde huld. Vi har til testen valgt at bruge Atterupgaards DeLorean. Hun er en 8-års DV hoppe med masser af power. Vi har i corona perioden ikke haft det store pres på hende, da der ikke har været nogle stævner eller shows. Derfor har Simply Fiber fra Equsana været helt perfekt. Simply Fiber er et fiberrigt fuldfoder der sikrer, at tarmfunktionen holdes optimal, samtidig med at hesten er dækket ind med vitaminer og mineraler. Du har med en FE på 0,67 pr. kg. et foder uden så meget energi. Da mængden med fibre, urter, mineraler og vitaminer er optimeret, kan hesten gå på en lille daglig mængde på mellem 1,5/1,8 kg. Hvilket også er en dejlig økonomisk fordel. Jeg kan varmt anbefale Simply Fiber til heste med høj tænding som skal have en lille mængde foder og stadig være dækket fuld ud med alle vigtige vitaminer.” Udtaler Kristine Munch Sinding, daglig leder på Atterupgaard.

Først udgivet af Equsana

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce