Er din trailer sikker

Produktnyt fra Keegan Horses – Hestetrailerservice

Vi transporterer noget af det mest værdifulde vi ejer rundt i en hestetrailer, og ikke mindst på grund af det er det enormt vigtigt, at den er i orden, men også af hensyn til sikkerheden i trafikken. Når man transporterer en hest på op til 600 kilo eller mere, kan det være livsfarligt, hvis bremserne ikke virker 100 procent og bunden på traileren ikke er i orden. Undgå ubehagelige overraskelser og få din trailer serviceret.

Når traileren synes ved ejerskifte, tjekker de ikke bunden, der skal holde til at bære hesten tunge vægt. Det er ens eget ansvar, at den er i orden, og I kan nok forestille jer, at det kan gå grueligt galt, hvis hesten træder igennem denne midt på motorvejen. Derudover er det meget vigtigt, at ens bremser bliver tjekket jævnligt. Bremser de ikke ordentligt, slider det ekstra på bilens bremser – der er noget dyrere end trailerens – og er uheldet ude, og man skal slå bremsen i, så kommer traileren nemmere i slinger. Er bremserne slidt, sætter de sig nogle gange fast og hjulet vil ikke dreje rundt. Sker det for dig, er det et rigtig godt signal om, at du skal en tur forbi serviceværkstedet.

Lyset siger sig selv, at det skal virke, og man er både til fare for andre, sig selv og hesten, hvis man kører rundt i mørket uden lys på eller vil dreje uden blinklys. Et andet vigtigt fokuspunkt er dækkene. En god tommelfingerregel er, at de skal skiftes minimum hver femte år – det kræver de nye tempi 100 regler også. Her tjekkes dæktryk og slidmønster, og med den store belastning skal især dækkene være i orden – de kan eksplodere, mens du er på tur med dit kæreste eje.

Med i service er også smørelse af alle hængsler, så døre og trailerbomme igen kan lukkes op og i uden modstand. Endelige smøres den meget vigtige sammenkobling, der sørger for en fjedrende forbindelse mellem trailer og bil.  Hos Keegan Horses er der også mulighed for at få vasket de grimme grønne alger af traileren, og give den nyt og friskt udseende indvendigt. Har man en glasfibertrailer bør denne desuden poleres én gang om året for at belægningen ikke skal krakelere og den beholder sin glans.

OBS: Husk at dine vægttavler skal være synlige og at du bagpå traileren skal have et skilt med levende dyr.

Service: 2000 kr. inkl. moms

Trailervask: 1500 kr. inkl. moms

Service og trailervask: 3000 kr. inkl. moms

Besøg Keegan Horses >> KLIK HER

SE HERUNDER FOTOS OG VIDEO AF EN TRAILER DER BLIVER VASKET OG NYD RESULTATET

Trailer før vask indvendigt og uvendigt
Trailer før vask indvendigt og uvendigt

Trailer efter vask indvendigt og uvendigt
Trailer efter vask indvendigt og uvendigt
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce