Esbjerg kvinde vinder årets klubformand

Dansk Ride Forbunds Repræsentantskabsmøde 2017 blev afholdt i Korsør lørdag den 22. april, hvor rideklubberne og udvalg mødtes til fejring af forbundets 100 års jubilæum. Her blev den flotte pris som årets klubformand uddelt. Prisen uddeles iblandt knap 500 klubber i Danmark.

Valget faldt på Gitte Albertsen som er formand i Esbjerg og Omegns Rideklub. Gitte Albertsen har været formand i Esbjerg og Omegns Rideklub i 4 år. Gitte er revisor ved Deloitte. Er gift med Allan og har 2 børn, Oliver på 19 år som går i gymnasiet og dyrker motor cross, og Stine på 15 år som er aktiv pony rytter på landsplan top. Gitte er selv hygge rytter.

Sådan lyder en indstilling på Gitte som årets klubformand i 2016 i Dansk Ride Forbund:

Gitte er en helt fantastisk formand for EOR. Gitte har været formand i 4 år og har fuldstændig styr på klubbens økonomi, som nu er sund – som Gitte siger; “Vi er nødt til at tænke på klubben som en virksomhed” Og det har båret frugt.

Gitte har det totale overblik og lader sig ikke “rive med” af konflikter, men får altid løst opgaverne på rolig og fornuftig vis til alles tilfredshed og uden at nogen parter ser sig overhørt. Ingen henvender sig forgæves til Gitte, der er altid tid til en snak. Fordi Gitte er den formand hun er, og har styr på alt og overblik, skaber hun tryghed og motiverer andre frivillige til at løfte i flok.

Gitte fortjener om nogen prisen. Gitte har i kraft af hendes ledelse gjort det muligt for Esbjerg og Omegns Rideklub at tiltrække store arrangementer, sågar et internationalt voltigeringsstævne i 2015 hvor Prinsesse Benedikte åbnede stævnet. Flere dressur landsstævner med deltagelse af flere VM og OL ryttere, landsmesterskaber i voltigering og nu til september DM i voltigering. Så Gitte sætter den ene gang efter den anden Esbjerg på både det nationale og det internationale landkort

Kilde: EOR

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce