Annonce

Et farverigt forår

Under Hingstekåringen i Herning tog Malgré Tout en tur rundt på Hest & Rytter-messen for at få en fornemmelse for, hvad der er af nye tendenser og produkter at holde øje med ude i hesteverdenen. Konklusionen var ikke til at komme udenom: dette forår er der smæk på farverne! Ikke kun udstyr, men også spring og trailere er fulde af farver, som man kun kan komme i godt forårshumør af!

Den vildeste trailer
Lad os bare starte med det, der gjorde allerstørst indtryk: En Humbaur Maximum Deluxe-trailer, som vi fandt hos Kongeå Trailercenter. Den ligner jo en hel diskokugle! Man vil helt sikkert vække opsigt på vejene og på stævnepladserne med sådan en hængende på sin anhænger. Måske er den noget for dig? Eller hvad?

Den har indbygget sadelskab, tonede ruder og føles helt utrolig rummelig. Den er perfekt til sæsonens mange stævner!

Udstyr i alle farver
Det er ikke kun med sin trailer, men bestemt også med sit udstyr, at man kan gøre indtryk i den nye sæson. Man har længe kunne få underlag, bandager, veste, jakker og bluser i alverdens farver, men det er som om, at der er blevet skruet en smule op for volumen. Se bare disse veste; med dem kan man næsten kun skabe godt humør omkring sig.

Vidste du i øvrigt, at man også kan få tøjler, trenser og ridehjelme i selv de mest skrigende nuancer? Orange, lilla og blå er klart de farver, som man ser allerflest variationer af lige nu – i hvert fald Herning!

Hvis du ikke er til helt så skrappe farver, så er der heldigvis stadig masser af udstyr at finde, som har et mere afdæmpet udtryk – og det bliver det faktisk ikke mere kedeligt af.

Se for eksempel underlagene fra Torpol, som er farverige, men klassiske. De hvide underlag er blevet piftet op med en farvet piping, så udtrykket bliver lidt friskere og mere eksklusivt. Man ser også for eksempel hvide og sorte underlag, som har en syning i en opsigtsvækkende farve – for eksempel turkis eller pink – og på nogle underlag sidder der et kulørt logo på den ene side.

Hvad er du mest til? Maximum eller minimum volumen, når det kommer til farver? Uanset hvad, så skal foråret sammen med den hest nok blive både farvestrålende og festligt, hvis du tager trenden til dig. Er du ikke til det, så fås både underlag, tøjler og beklædning til rytteren heldigvis i sort, hvid og brun – en farve der vist aldrig går af mode inden for hesteverdenen.

Det smukkeste springmateriale
Hos O.M. Spring fandt vi det smukkeste, helt blanke og farvestrålende springmateriale. Det gad man godt have stående hjemme på sin bane – gerne henover hele foråret og sommeren! Faktisk har O.M. Spring mange år i træk leveret alt det springmateriale, som der bruges til Hingstekåringen i Herning. Så selvom den farvefyldte bane slet ikke er nogen nyhed i Jyske Bank Boxen og MCH Messesenter Herning, så gør den sig ganske godt sammen med alt det farverige udstyr rundt omkring på messen.

Lån en springbane som i Herning
Tro det eller ej. Du og din rideklub kan faktisk låne en springbane helt magen til den i Herning – og det er gratis. O.M. Spring har nemlig faciliteret Forhindringsklubben, hvor rideklubber gratis kan låne deres springmateriale.

Farverige fodertilskud
Vi har selvfølgelig også kigget nærmere på nyheder og trends inden for foder- og tilskudsprodukter. Selvom du må vente lidt endnu med at høre mere om produkternes indhold, så er det næsten synd ikke at inddrage Brogaardens farvestrålende emballage her. Det nye, visuelle look er nemlig helt i overenstemmelse med alt det andet, vi har set. Dermed sørger Brogaarden for, at ikke kun rideturen, men også omgangen med hesten i stalden, bliver fyldt med farver og godt humør.

Hav et skønt forår!

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce