Et puslespil med 2100 brikker

Det omrejsende cirkus Nord-Vest BOX har omkring 2100 bokse, som skal transporteres, sættes op og pilles ned hver eneste uge til mellem 12-15 ridestævner i hele Norden. Det er noget af en mundfuld, og manden med det store puslespil er Jimmy Christensen fra Thisted. Da Jimmy begyndte, havde virksomheden bare 20 bokse, og med mund-til-mund metoden er virksomheden vækstet til nu at have en omsætning på 15 mio. kr. om året.

De næste par dage kan I følge Jimmy på vores Instgram profil, hvor han fodrer os med lækre billeder bag kulisserne og i optakten til Dansk Varmblods hingstekåring. Følg Malgré Tout på Instagram.

Startede i stalden
For ca. 10 år siden købte Jimmy Christensen sig ind i en virksomhed, som han nu har arbejdet i i over 20 år. Han begyndte sin karriere med en uddannelse som landmand og en stilling som ansat på Thisted Ridecenter, hvor han hjalp i stalden og med landbruget. Her mødte han Jens Overgaard og hans forretning, Nord-Vest BOX.

Virksomheden var af en noget mindre målestok dengang. Min nuværende kompagnon startede med at leje bokse ud til stævnearrangører, fordi der var dårlige opstaldningsforhold mange steder. Jeg startede med at køre rundt med ca. 20 bokse, og efterhånden er forretningen blevet større og større,” fortæller Jimmy.

Læs hele historien her.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce