Everhorse udvider med salgsportalen everhorseicelandic.dk

Everhorse udvider med salgsportalen everhorseicelandic.dk – et salgssite direkte målrettet og tilpasset brugere, der interesserer sig for islandske heste.

Der findes mere end 25.000 renracede islandske heste i Danmark, og der er mere end 8.000 medlemmer i Dansk Islandshesteforening – det er Danmarks største avlsforbund og hurtigst voksende interessegren inden for ridesporten.

Daglig leder af Everhorse, Louise Ringsbo fortæller: ”Varmblodsheste og Islandske heste er blandt avlere og ryttere meget forskellige både rent fysisk, konkurrencemæssigt og kulturmæssigt og vi har gennem en længere periode oplevet en stærkt stigende interesse hos islænderfolket for at få en salgsportal, der alene fokuserer på islandske heste. Vi har købt ideen og lancerer i dag www.everhorseicelandic.dk.

Som det er tilfældet på everhorse.dk, tilbyder vi også islænderfolket mulighed for at oprette en profil på everhorseicelandic.dk. Her har man som avler, stutteri eller træner mulighed for at oprette en ”mini hjemmeside” der giver mulighed for at præsentere sin stald/stutteri og/eller sig selv som rytter/træner/berider via tekst og billeder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger alt afhængig af kundernes behov”.

”Der bliver også adgang til everhorsephoto.com hvor man kan købe billeder. Med tiden udvides portalen til også at bringe nyheder til islænderfolket”, afslutter Louise Ringsbo.

Everhorseicelandic er online fra i dag, og i forbindelse med lanceringen vil de første 100 salgsannoncer og 50 sølv abonnementer være ganske GRATIS.

Kilde: Everhorse

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce