Få en månedlig energirapport af dyretelepatør & clairvoyant Ditte Young

I samarbejde med Malgré Tout frigiver jeg mine populære energirapporter. Energirapporterne er mit svar på en slags forudsigelse af den kommende måneds hændelser. Det betyder, at jeg vil give mit bud på, hvad der eksempelvis vil ske for dig i november måned.

De forgående måneder har budt på…

Tilbage i september måned kunne jeg fortælle, at mange ville opleve at blive uvenner med nogen, de ikke havde regnet med.

De relationer, hvor du har oplevet drama kan betyde, at disse mennesker ikke skal være på din videre færd og rejse i de næste 12 år. En periode, som du er i fuld gang med at bygge fundamentet til lige nu. I oktober måned vil du opleve at blive forfremmet, men du skal samtidig være opmærksom på, hvad du siger ja til. Sidst men ikke mindst er der en del personer som her i oktober måned er i gang med at gøre op med noget, de har været igennem før. Det bedste råd jeg kan give hertil er at forsøge at løse problemstilligen på en anden måde i forhold til, hvad der tidligere er forsøgt.

Se hele videoen her:

Jeg fortæller her kort om, hvad du kan se frem til med energirapporterne.

Følg med, når jeg sender live på ZOOM, du kan finde linket igennem min Facebook begivenhed, find mere info HER. Her vil jeg fortælle, hvad vi kan forvente af energierne i november måned 2020, og hvad månedens tema er. 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce