Få lavet den perfekte foderplan til din hest af fagspecialist og med fastprisaftale!

Annoncørbetalt artikel
Equsana logo

Vil du have din hest til at yde sit bedste? Svaret kan ligge i en foderplan der er skræddersyet til din hest. En optimal foderplan kan forbedre din hests præstation, hjælpe med at forebygge sygdomme og forlænge dens liv. Men hvordan ved du, hvad der er den bedste foderplan til din hest?

Det kan være svært at navigere i junglen af ​​fodermærker og ernæringsråd, især hvis du ikke er ekspert på området. Her kan en fagspecialist være løsningen, som kan hjælpe dig med at udvikle en skræddersyet foderplan, der tager hensyn til din hests individuelle behov

Skræddersyet foderplan fra fagspecialist Anna-Emilie Rasmussen

Equsanas foderplaner laves af agronom og fagspecialist Anna-Emilie Rasmussen. Hun tager hensyn til din hests alder, vægt, aktivitetsniveau, helbredstilstand og fodringshistorik for at udvikle en skræddersyet foderplan, der passer perfekt til din hest. Anna-Emilie vil også tage højde for dit grovfoders næringsindhold og vælge det bedste kraftfoder til din hest, som vil give de bedste betingelser for, at den trives og præsterer bedst muligt.

Book tid til foderplanlægning på Hest & Rytter messen

Hvis du vil have en foderplan til din hest, skal du blot booke en tid til foderplanlægning på Hest & Rytter messen. Equsanas agronom og fagspecialist Anna-Emilie Rasmussen står klar til at hjælpe dig med at udvikle en skræddersyet foderplan, der passer til din hests individuelle behov. Du kan finde Equsana på Hest & Rytter messen i Herning i Hal M Stand 9820. Book din tid til foderplanlægning på linket nedenfor.

Link til booking: https://calendly.com/equsana-foderplan/30min?month=2023-03

Medbring grovfoderanalyse for den bedste foderplan

Hvis du allerede har en grovfoderanalyse, kan du medbringe den til foderplanlægningen på Hest & Rytter messen, det vil gøre det muligt at kunne udregne en mere nøjagtig foderplan til din hest. Men det kan nu også lade sig gøre, uden at have en grovfoderanalyse.

Fastprisaftale og fleksibilitet

Hvis du køber mindst 40 sække foder fra Equsana, kan du drage fordel af en fastprisaftale. Prisen er fast indtil den 31. august 2023, så du kan være sikker på, at du får den bedste pris for dit foder. Derudover kan du hente og betale dine produkter i dit eget tempo, så du ikke behøver at bekymre dig om at betale det hele på én gang.

Vi ses i Hal M – på stand 9820

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce