Fantastisk fransk sejr ved FEI Nations Cup i Al Ain

De franske olympiske vindere, som vandt i 2016, fortsætter med at regere suverænt, idet de vandt åbningsstævnet i FEI Nations Cup 2017 i springning. Stævnet fandt set i Al Ain i De Forenede Arabiske Emirater.

Det var en tæt kamp mellem de tre topplacerede fra henholdsvis Frankrig, Qatar og Italien. Tyskland og Schweiz endte på en samlet fjerde plads, mens Irland endte på 6. Pladsen. De Forenede Arabiske Emirater blev nummer syv, og tre-mandsholdet fra Storbritannien kom på en 8. Plads.

Frankrig, Italien og Qatar delte føringen med fire fejl halvvejs i konkurrencen. Den franske teamleder Phillippe Guerdat komplimenterede klassens designer Bernardo Costa Cabral fra Portugal efter klassen: ”Han fandt en god balance. At designe en klasse, hvor kun tre ryttere kunne ride dobbelt fejlfrie runder, betyder at han har gjort et godt stykke arbejde,” fortalte han. 

Den første der red to fejlfrie runder var den 54-årige Philippe Bozier og Rahotep de Toscane, som var på Guerdat’s olympiske hold i Rio de Janeiro sidste sommer. Det franske holds chancer for sejr, blev yderligere forstærket, da den 54-årige Frederic David red fejlfrit, og Equador Van’t Roosakker kun fik fire fejl i første runde. Det var dog den 52-årige Patrice Delaveau  som blev dagens helt, da han og Aquila HDC red to fejlfrie runder, og derved fastlåste Frankrig på første pladsen.

Philippe Guerdat var også yderst tilfreds med den 21-årige Adeline Hecarts præstationer, idet Adeline genvandt overblikket efter en refusering på Longines trippelbaren i første runde.
I anden runde fik Adeline fire fejl, og dagens succes gav derved ambitioner for året: ”Det er et godt tegn, at vinde her. Målene for denne sæson er, at forblive i 1. Divisionen i Europa, og samtidig blive kvalificeret til finalen i Barcelona. Vi vil kæmpe virkelig hårdt, for at vinde hjemme i La Baule, men fokus er nu skiftet til Longines FEI World Cup finalen i Omaha, og vi vil planlægge efter det!” sagde Philippe Guerdat.

Læs mere.

Kilde: FEI

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce