Fem fantastiske apps til hestefolket

Weekenden venter lige rundt om hjørnet, og mon ikke du skal bruge noget af den til at lugte lidt af hest?
Når du alligevel er sammen med din firbenede ven, kan I jo bruge lidt af tiden på at udforske et par af disse fem fantastiske apps. De er alle ideelle til hverdagen som hesteejer! På hver sin måde hjælper de dig med at holde styr på din ridning, den daglige omgang i stalden og ikke mindst din hests velvære. Den vil helt sikkert elske at hjælpe dig med at finde ud af, hvad de forskellige apps kan!

Ridr – køb og sælg

Har du en kræmmer gemt i maven, eller elsker du at forkæle din hest med noget nyt udstyr? På Ridr kan du gøre begge dele. Appen fungerer som en markedsplads udelukkende for hesterelateret indhold. Her kan du få notifikationer, når der kommer spørgsmål, svar eller kommentarer til din egen eller andres annoncer. Du kan også sende beskeder, bedømme købere, tilpasse din søgning efter et bestemt område i landet og gemme annoncer, du er interesseret i. Ikke kun udstyr, men også heste og ponyer kan sættes til salg eller købes gennem Ridr.

Annonce

Sprog: Dansk
Pris: Gratis

Equilab – track dit ridt

Denne app tracker næsten alt ved dit ridt: Hvor længe og hvor langt du har redet, hvor meget du har skridtet, travet og galopperet, og hvor mange vendinger du har foretaget på hver volte (hvis du rider på bane). Den beregner også hestens energiforbrug og giver dig en detaljeret, men overskuelig oversigt. Du kan sammenligne dine træninger på månedlig eller ugentlig basis og angive, hvor tilfreds du er med både din egen og hestens performance. Du kan også skrive notater til hver aktivitet. Appen bruger GPS, så du er nødt til enten have mobilen i lommen eller i et telefonbælte eller -armbind, imens du rider. Ekstra smart er det, at du kan knytte en anden bruger til din oprettede hest. Hvis du for eksempel har en part, kan I sammen følge med i hestens udvikling.

Annonce

Sprog: Engelsk
Pris: Gratis

Dressur App – klar til dressurstævnet

Dansk Rideforbund har udviklet denne app til at hjælpe dig op til et dressurstævne. Du kan øve dine programmer ved at afspille baneskitser og se dommerkritikker. Hold desuden styr på reglementer og hent gode råd inden stævnet. Du kan få overblik over stævnet ved direkte at tilgå DRF Go! og DRF Live. Appen er ikke kun ideel for ryttere, men egner sig også til dommere og trænere, der vil have regler og skitser lige ved hånden.

Annonce

Sprog: Dansk
Pris: Gratis, inkl. LD-programmerne. Yderligere programmer købes i appen.

The PonyApp – få overblik

Hold styr på din hests liv ved at notere, hvornår den sidst er blevet striglet, vaccineret, redet, longeret eller har fået raspet tænder. Næsten alle former for daglige aktiviteter med hesten kan noteres i appen. Du kan også oprette ‘to do’-lister, påmindelser og gallerier. Sidst men ikke mindst kan du holde styr på, hvor mange penge du bruger på at holde hest. For eksempel kan udgifterne til strøelse, foder og smed registreres. Selvom du også kan oprette dine træninger, egner appen sig bedst som et overordnet redskab til at få overblik over din hests liv og pasningen af den.

Annonce

Sprog: Engelsk
Pris: Gratis

Hooves – til dig og dit team

Appen her hjælper dig også med at planlægge dagligdagen med hesten. Med Hooves kan du dog oprette et helt team omkring din hest. I teamet kan du både oprette dig selv som ejer, din træner, din part, din familie, dine venner eller måske din smed, groom eller dyrlæge. Uddeleger opgaver og opret aktiviteter knyttet til de forskellige personer i dit team. De andre teammedlemmer kan også selv være med til at planlægge og give dig besked om, hvordan en aktivitet er gået. Stort set alle aktiviteter kan oprettes – alt fra en tur på skridtbåndet til en skade, et dyrlægebesøg eller en bestemt type træning. Særligt ved appen er det også, at du kan tilkøbe en forsikring, som sikrer dig og din part eller groom, hvis der skulle ske et uheld.

Annonce

Sprog: Dansk eller engelsk
Pris: Gratis

Alle fem apps kan fås til både iOS og Android. Hvilken én af dem tror du, at du og din hest kan få mest glæde af?

Gendelt artikel fra november 2018

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce