Fem tips til at få dine ridestøvler til at holde længere

Der er flere gode grunde til at holde dine ridestøvler rene og pleje dem løbende. Et er selvfølgelig æstetikken – det ser pænere ud med et par skinnende ridestøvler. To er holdbarheden. Skopudser Søren Nielsen fortæller, at det er vigtigt både for at de holder længere, men også for at de fortsætter med at være vandtætte. Endelig er en god pleje med til at sørge for at farven holder bedre på læderet, så for eksempel en sort støvle ikke går hen og bliver grå og trist.

Her er Sørens fem tips til pleje af dine ridestøvler:

  1. Først skal du rengøre dine ridestøvler for skidt og snavs med en lille smule vand på en klud. Du kan eventuelt børste rundt i kanten med en lille strid børste. Det kan være en tandbørste, og det er vigtigt for at sikre, at der ikke sidder noget skidt tilbage, når man skal i gang med at pudse.
  2. Vær grundig ved syninger fordi det typisk er her, at støvlerne vil blive utætte og møre, hvis skidtet får lov til at gemme sig. Det er også her de oftest går i stykker.
  3. Herefter pudser du dem med en pudsecreme. Sørens favoritcreme er TRG Diamond 75, som er en skosværte, der er produceret udelukkende af naturprodukter. Det har blandt andet den fordel, at ens hænder og støvler ikke lugter efter brug. Grunden til cremens favoritstatus er fordi, at den har en god konsistens, som gør den nem at smøre på uden, at den klumper.
  4. Herefter skal cremen trække ind i læderet et par minutter. Cremen er med til at forsegle syningerne med imprægnering og plejemiddel, som forlænger deres levetid og vandtæthed.
  5. Til sidst poleres støvlen med en blød børste, så de kommer til at skinne.

Har du ikke selv tid til at pudse dine støvler, er der også mulighed for, at Søren kan komme og hjælpe dig. Ud over at rengøre, pleje og pudse dine sko og støvler, tager han også al indmaden ud og vasker det, så de er så flotte som nye, når du får dem tilbage.

Om Søren Nielsen

Sørens ambition er på sigt, at blive selvstændig skopudser på fuld tid, og lige nu hjælper han venner og bekendte for at starte sin forretning op.

Har du brug for hjælp og vil du gerne være med til at hjælpe Søren i gang med hans forretning så besøg hans Facebookside >> KLIK HER

 

 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce