Flot sejr til Hiphop og Søren

Finalen blev sprunget på en 130 cm høj bane efter Metode S5, hvor der blev givet stilkarakterer ud fra hestens springteknik, benteknik, kapacitet samt smidighed og elasticitet. Efter hovedspringningen skulle de syv bedste af de 20 unge heste så ud i en omspringning, inden championatsfinalen blev afgjort. Det blev hoppen Hiphop Ask e. Ci Ci Senjor Ask/Hip-Hop’s Cover-Girl/Charmeur med danmarksmester i springning Søren Møller Rohde (FYR), der med en stilkarakter i hovedrunden på 8,2 og 0 fejl i tiden 31,50 sekunder i omspringningen, der sikrede sig sejren.

”En meget velspringende hest, der springer med stor kapacitet og god teknik. Hesten er ikke den nemmeste at ride, men det løser rytteren godt,” sagde dommerne om hovedrunden.

2. og 3. plads til Sierra og Grafitti
Hoppen Sierra e. Stolzenberg/Lavitta/Lambrusco Ask med Tina Vang Simensen (ukendt) sikrede sig 2. pladsen med en stilkarakter på 8,2 og en omspringning med 0 fejl i tiden 32,42 sekunder.

”Hoppen springer med stor kapacitet – kunne måske være lidt lettere foran, så den går lidt lettere rundt, men utrolig dejlig hest,” sagde dommerne efter hovedspringningen. Tredjepladsen gik til hingsten Grafitti P e. Bøgegårdens Graf’s Stakkato/Chakira/Cassini II med Lars Nørgaard Pedersen (VRK) med en stilkarakter på 8,3 og en omspringning med 0 fejl i tiden 32,91 sekunder.

”Det er en stor hest, der mangler lidt selvbæring i galoppen. Men den har en utrolig høj kapacitet, selvom den har brug for lidt tid for at få det til at hænge sammen. Rytteren løser opgaven rigtig godt,” sagde dommerne efter hovedspringningen.

Se finaleresultaterne her. 

Kilde: JBK Horse Shows

Video: JBK Horse Shows

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce