Flotte danske placeringer ved EM og VM i voltigering

I weekenden blev der afviklet EM for juniorer og VM for seniorer i voltigering i Le Mans, Frankrig. De danske voltigører havde et fantastisk stævne, og det blev til en 8. plads ved VM til Sheena Bendixen, mens Ida Trab Christensen tog en 7. plads ved EM for juniorer. Også i holdkonkurrencen ved EM var Danmark repræsenteret, og her opnåede Skibby en flot 6. plads.

Flotte EM placeringer til juniorerne
De danske juniorer har gjort det så flot ved EM i voltigering i Le Mans. Lørdag viste Ida Trab Christensen/Maria L. Rasmussen/Turbo af Kloster deres frie program, og det belønnede dommerne med 7.249 point. Det betød en 7. plads blandt de 15 juniorer der var gået videre til den individuelle finale. Dermed sluttede Ida/Maria/Turbo af Kloster på en samlet 7. plads ved deres første mesterskab.

I holdkonkurrencen for juniorer var det også finaledag lørdag. Danske Skibby avancerede en plads og det blev en flot 6. plads med en score på 6,653. Guldet gik til Schweiz, mens Tyskland vandt sølv og Østrig bronze. Skibby består af Catrine Graham-Pedersen, Caroline Due, Stine Ølgaard Olsen, Sif Højrup, Iben Dines Pedersen og Wilma Askbo med hesten Amadeus Højbogaard. Longefører er Hanne H. Hansen.

Dansk 8. plads ved VM
Et fantastisk senior VM sluttede med en super flot 8. plads til Sheena Bendixen på Ramstein med Lasse Kristensen som longefører. De satsede alt i dagens frie program, hvilket gav et kiks til slut, men det blev alligevel til næsten 8 i point. Sheena holdt dermed fast i sin 8. plads.  Værtsnationen Frankrig fik den perfekte afslutning på stævnet med en overbevisende 1. plads i VM for seniorgrupper foran Tyskland og Østrig.

Se alle resultaterne her.

Kilde: rideforbund.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce