Annonce

Forud for resultater kommer nærvær

Tina Marquard Kamper er uddannet adfærdsbehandler og vil på Store Hestedag vise, at heste ønsker at samarbejde, og at nærvær er en forudsætning for gode resultater

Alle hesteejere kender situationen. Hesten gør ikke, som man ønsker. Måske vil den ikke løfte benet for smeden, måske går den væk fra dig, når du vil have fat i den – eller måske er I midt i en dressurøvelse – hvor hesten ikke gør det, du vil have den til.

Så står man i en situation, hvor man skal tage et valg. Enten skal man tvinge sin vilje igennem eller gå til det på en helt anden måde. I positiv træning arbejder vi udelukkende med positive metoder og ikke straf”, fortæller Tina og giver hermed et hurtigt indblik i et af emnerne, som publikum kan blive klogere på, til Store Hestedags clinic, Positiv Træning.

Mission Nærvær
Tinas mission er, at fortælle at heste i virkeligheden gerne vil samarbejde og gøre, hvad vi beder dem om. Ofte misforstår vi dem, og resultatet er, at vi begynder at kæmpe mod dem – og den kamp er svær at vinde, for hesten er stærkest.

Jeg oplever, at når vi begynder at kæmpe med hesten, så kæmper den igen. Det gør ejeren modløs, og så er det, vi vælger de hårde metoder. Min erfaring er, at holder vi fast i den gode relation, og er tålmodige, så vil den positive træning, hvor vi belønner og ikke straffer, give gode resultater,” fortæller Tina.

Det er ikke kun samværet og relationen mellem hest og ejer, der bliver bedre.

Læs hele artiklen her. 

Du kan opleve Tina på Store Hestedag den 3. og 4. september.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce