Gå ikke glip af en unik koncertoplevelse

Produktnyt fra Equitour

Der er kun halvanden uge til fire af Danmarks hotteste popnavne står på scenen til den store EquiOnTour koncert i det nordjyske. Søndag d. 4 juni i Pinsen kommer Medina, Gulddreng, Phlake og Page Four til Uggerhalne ved Vodskov. Koncerten afholdes som en del af det store internationale ridestævne, Equitour Aalborg, men det er ikke nødvendigt at interessere sig for hverken heste eller ridning for at få en fantastisk koncertoplevelse. EquiOnTour koncerten afholdes d. 4. juni kl. 20.00.

Intim koncert i ridearena
På mange måder bliver det en intimkoncert, når Gulddreng og Page Four hver spiller deres største hits sammen med en DJ, Medina spiller et akustisk sæt og Phlake slutter aftenen af med fuldt band. Selve scene bliver bygget i ridearenaen, hvor der om dagen har været afviklet stævne, hvilket er med til at skabe en mere speciel og unik oplevelse end til en stor festival.

Når artisterne har sunget den sidste strofe er alle koncertdeltagerne inviteret til et vildt afterparty, som sparkes i gang med DJ og Saxofonist. DJ pulten stilles op mellem springarena og VIP-loungen. På den måde er der masser af fest og lir for alle både dem med almindelige billetter, da VIP-loungen og terrassen lukker op for alle gæste, når koncerten er slut.

Tag bussen hjem
Der vil være busser, der hele aftenen og natten kører koncert- og afterpartygæster fra koncertpladsen til Aalborg minimum hver halve time fra kl. 23.00 og frem til afterpartyet slutter kl. 03.00.

Billetter købes på Ticketmaster.dk her

Sådan bliver programmet søndag den 4. juni 

19.30 DJ går på scenen

20.00 Medina med guitarist

20.30 Pause med DJ på scenen

20.55 Page Four

21.20 Pause med DJ på scenen

21.45 Gulddreng

22.10 Pause med DJ på scenen

22.30 Phlake med band

23.15 DJ slutter af

23.30 Koncert slut

23.30 Fedt afterparty sparkes i gang med DJ og saxofonist

Pris for hele dagen inklusiv koncertbillet + afterparty; 300 kr.

Adresse: Grindstedvej 54, 9310 Vodskov

Koncerten starter ca. kl. 20.00

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce