Annonce

Gallashow – Så vildt bliver det i Herning!

Annoncørbetalt indhold – Herning Hingstekåring.

Igen i år byder Dansk Varmblods Hingstekåring på et magisk gallashow, fyldt med guld, glimmer og smukke heste. ‘Let the games begin’ er året tema, for det er nemlig OL-år i år. Det betyder også at showet vil være spækket med stjerner.

At overvære Gallashowet ved Dansk Varmblods Hingstekåring er en en helt særlig oplevelse, som rigtig mange hestemennesker deler med hinanden hvert eneste år. Og med god grund. For fredag- og lørdag aftens gallashow, byder altid på lidt ud over det sædvanlige. Ikke kun på grund af de mange fantastiske opvisninger, der hylder det unikke partnerskab mellem hest og menneske, men også på grund af den helt specielle stemning der er i boksen.

Hvor showet sidste år hyldede at Herning Hingstekåring havde 40-års jubilæum, er der også i år store forventninger i gallashowet. Arrangørerne bag tør godt love, at det bliver en aften med smuk og festlig musik, smukke heste, verdensstjerner og specialtrænede heste, der gør ting, man ikke troede var muligt.

Kort sagt bliver gallashowet en helt unik oplevelse for alle, store som små, hesteinteresserede og ikke-hesteinteresserede. Så hvem skal du have med?

Køb billetter til Fredag HER

Køb billetter til Lørdag HER

Om Dansk Varmblods Hingstekåring:

  • Dansk Varmblods hingstekåring med avl, sport og gallashow finder sted 5.-8. marts.
  • Det er 41. gang, at Dansk Varmblod holder hingstekåring i Messecenter Herning.
  • Sidste år besøgte godt 60.000 gæster messecenteret i løbet af de fem dage arrangementet varer.
  • Der er 9.400 siddepladser i Jyske Bank Boxen, 3.400 siddepladser i Hal M, 1.000 siddepladser + 500 ståpladser i Hal E samt over 1.000 VIP-pladser i de tre opvisningshaller.
  • Der er 100 officials og 350 frivillige hjælpere, en paramediciner, en læge og en ambulance, tre dyrlæger og en hesteambulance.
  • Der er 292 stande fordelt på udstillingsmessens syv haller, og 850 heste fordelt på mere end 600 FEI-konkurrenceheste, 92 hingste til kåring, 63 championatsheste, gallashowheste, hingste til præsentationsklasser samt auktionsheste.

Gensyn med sidste års gallashow:

Læs også: Gallashowet gik kloden rundt

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce