Galop i vandkanten – vind i håret

De lyse nætter er over os. Det er igen tid til at sadle op for at tage på en dejlig tur til stranden med din hest, og måske skal I ud og bade. At ridning i naturen har en gavnlig effekt på krop og psyke, ved de fleste af os ryttere alt om, men studier viser, at der er noget om snakken, og at stressniveauet sænker sig, når man opholder sig i naturen.

Læs også: Mød Rasmus Bagger

Om du er til en rolig skridttur i vandkanten eller til en frisk galop i bølgeskummet er ganske forskelligt, men fælles for alle vandglade heste og ryttere er, at den 31. maj er sæsonen for ridning på stranden slut. Derfor bør du overveje nu – hvor pinsen står for døren – om du skal bruge nogle skønne timer ved havet sammen med din hest.

Malgré Tout mødte Susan Kjeldgaard og en flok ryttere på badetur ved Tisvilde. Susan Kjeldgaard gør et kæmpe stykke arbejde i sit lokale byråd for, at mange flere ryttere kan nyde stranden hele året rundt. Du kan genlæse artiklen her

Der er mange skønne muligheder for at ride ved strande rundt omkring i den danske natur. Har du lyst til at læse mere om ridning i vandkanten, kan du læse de helt opdaterede regler på Naturstyrelsens hjemmeside her.

Rigtig god ridetur.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce