Generationsskifte hos Skibby HC

Pressemeddelelse fra Skibby HC

Skibby HC har siden stiftelsen i 2006 været en familievirksomhed. I disse år har virksomheden været drevet af to generationer af familien Haubroe – sønnen Janus samt Niels og Benedicte Haubroe. Nu er tiden inde til et generationsskifte, og vi er samtidig glade for at kunne meddele, at Janus’ bror, Andreas, nu også træder ind i firmaet.

I forbindelse med vores generationsskifte vil virksomheden opleve en naturlig ændring i organisationen. Andreas har igennem en længere periode tiltrådt flere og flere arbejdsopgaver i virksomheden, og Andreas vil fremadrettet være ansvarlig for virksomhedens drift på de mange byggepladser i ind- og udland, herunder et af vores de vigtige forretningsområder, som er etablering og vedligeholdelse af ridebaner. Janus Haubroe vil, sammen med Mads Rom, fortsat stå for virksomhedens salgsarbejde.

”Vores generationsskifte kommer som en naturlig del af vores udvikling. De sidste par år har vi haft øget efterspørgsel på større byggeriopgaver og anlæg af ridebaner i ind- og udland, og Andreas har i den seneste periode haft særligt fokus på disse. Jeg er naturligvis utrolig glad for at min bror er tiltrådt i virksomheden, som en vigtig del af virksomhedens nøglepersoner, hvor hans hovedfokus er projektledelse og driftsansvar, som han uden tvivl vil styre med militær præcision,” forklarer Janus.

Niels og Benedicte Haubroe vil stadig være en del af virksomheden. Niels vil i fremtiden fokusere overordnede strategiske elementer, og vil forblive virksomhedens direktør. Benedicte vil forsat daglig være tilstede på kontoret og være med til at betjene kunderne og styre økonomien. Skibby HC vil således fortsat have fokus på de bedste løsninger af høj kvalitet til kunder.

”Vores udvikling er gået utrolig stærkt, og vi har haft fart på de sidste par år. Vores generationsskifte kommer på det bedst tænkelige tidspunkt, og det er vigtigt for mig – nu hvor vi giver stafetten videre – at det er to af mine sønner, som er med til at drive familievirksomheden videre. Jeg ser frem til bruge tid på lidt færre driftsopgaver, og fokusere på de strategiske beslutninger,” fortæller Niels Haubroe.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce