Gl. Nøglegård og Holmegården Støtter Brysterne

Så er det igen tid til at Stutteri Gl. Nøglegård og Holmegårdens Rideklub står sammen i den gode sags tjeneste, for at støtte brysterne og samle ind til Kræftens Bekæmpelse.

For 5 år i træk, lægger Stutteri Gl. Nøglegård hus til dette hyggelige arrangement, der løber af stablen i weekenden d. 6-8 oktober 2017. Sæt kryds i kalenderen, pak familien, vennerne og de firbenede, både heste og hunde. Kom og vær med  til at Støtte Brysterne, male weekenden lyserød, samt at gøre den hyggelig og uforglemmelig.

Der vil være noget for hele familien, alle aldersgrupper, niveauer og discipliner. Der vil endda være hundeagility klasser, så selv de mindre firbenede venner kan være med!

Derudover ville der være rig mulighed for at shoppe lidt til både rytter, hest og hund i de mange lækre boder, der vil blive stillet op i løbet af weekenden. Efter en lang dag med shopping, ridning og ikke mindst opbakning fra sidelinjen, vil man naturligvis blive sulten. Derfor vil der være mulighed for at få stillet den lille sult i Gl. Nøglegårds egen bod med kage, kaffe, snacks. Har man lyst til noget mad med mere fylde, er der også mulighed for dette. Det er således arrangeret af der kommer en madbod udefra, som vil sælge alskens lækker mad.

Igen i år har Gl. Nøglegård været så heldige at blive støtte op af et stort hold fantastiske sponsorer, der er med til at gøre dette arrangement muligt. Vi takker alle sponsorerne og er virkelig glade for, at de står sammen med Gl. Nøglegård og Holmegårdens Rideklub i kampen om at støtte brysterne og Kræftens Bekæmpelse. På vores hjemmeside vil det være mxuligt at se en liste over alle vores sponsorer.

Lyserød Lørdag er et projekt som Kræftens Bekæmpelse står bag, der har til formål, at skabe opmærksomhed og samle penge ind til forskning samt forebyggelse af bryst kræft. Igennem de seneste år er der kommet mere og mere fokus på denne dag og weekend. I 2016 formåede hele landet af samle 4.100.000 kr. ind, hvoraf størstedelen går til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Stutteri Gl. Nøglegård og Holmegårdens Rideklub samlede i 2016 19.109,00 kr. og i 2015 hele 34.950,00 kr. ind. Men dette er begge tal vi ønsker at overgå i år! Og da vores arrangement har 5 års jubilæum og Lyserød lørdag har 10 års jubilæum, ønsker vi at det bliver endnu større og bedre i år.

Vi håber derfor på at se så mange som muligt til en hyggelig weekend d. 6.-8. oktober 2017 på Stutteri Gl. Nøglegård.

Bliv en del af arrangementet og følg med på facebook Gl. Nøglegård Støtter Brysterne, eller slå et smut forbi vores nye hjemmeside >> KLIK HER 

Arrangementet bliver afholdt på: Stutteri Gl. Nøglegård, Gl. Nøglegårdsvej 33 i Lynge.

Pressemeddelelse Stutteri Gl. Nøglegård 

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce