Glæd dig til springsportens juleaften på Vilhelmsborg

For 11. gang inviterer Danish Derby til Christmas Show på Vilhelmsborg d. 8.-13.december, og i år hedder hovedsponsoren Kinnerup Heste-Artikler. Det, der startede som et almindeligt landsstævne, har de seneste 11 år udviklet sig til topsport, show og shopping med hundredvis af starter, lange ventelister og fulde tribuner til springsporten juleaften, lørdag d. 12. december.

Konkurrencer i topklasse og juleshopping
Traditionen tro, byder Christmas Show, udover springning i topklasse, også på festlige rammer med minikoncert, speedklasser, Grand Prix og en stemning i absolut topklasse blandt publikum. Der er dermed lagt op til oplevelser for alle og stævnet nyder opbakning fra hele den danske springelite samt norske, svenske og tyske ryttere.

Under hele stævnet vil der være fuld varme på i hallen, og der er mulighed for at få klaret alle juleindkøb i det flotte standområde langs banen. Her kan man købe alt fra en hovrenser til en trailer, og man kan blandt andet møde Danish Christmas Shows nye hovedsponsor Kinnerup Heste-Artikler.

Den store finaledag – lørdag
Der er gratis entre alle dage, undtagen på den store finaledag lørdag d. 12. december, hvor det koster 130 kr. at købe billet i døren. Du kan også forudbestille billet på danishderby.dk under “publikum”. Springsportens juleaften byder på finale i bronzeturen (125 cm) og sølvturen (135 cm). Efter frokost er der Mini Grand Prix Finale (140 cm) og underholdende Sixbar. Aftenens program starter med en Knock Out efterfulgt af en 150 cm Grand Prix. Hele aftenen serveres der lækker julebuffet og endelig slutter aften med afterparty.

Følg Christmas Show live hjemmefra
Har du ikke mulighed for at være til stede ved Kinnerup Heste-Artikler Danish Christmas Show, så kan du heldigvis følge stævnet via live-streaming hjemmefra. Find linket til livestreaming på Danish Derby Horseshows hjemmeside, danishderby.dk under Danish Christmas Show.

SE MERE OM STÆVNET >> HER

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce