Annonce

Glæd dig til tre forskellige clinics til Herning Horse Show

Udover den store dressurclinic med Isabell Werth byder den danske berider og forfatter Hasse Hoffmann på en dressurclinic, hvor han vælger at tage fat på den korrekte brug af nogle af de hjælpemidler, man anvender i dressursporten. Hans fokus igennem denne clinic vil være at styrke og gymnasticere hesten igennem dens uddannelse for at undgå, at hesten bliver nedbrudt som følge af forkert eller misforstået anvendelse.

Danmarks dobbelte europamester i dressur for ungryttere, Cathrine Dufour, byder på en gratis clinic, hvor hun vil fortælle lidt om, hvordan hun underviser, og hvad hun lægger vægt på i uddannelse af hest og rytter. Cathrine, der har udviklet sig til en international Grand Prix-rytter, underviser flere succesfulde ponyryttere.

Det er en helt anden slags dressurclinic, dyretelepatør Ditte Young og human- og hestefysioterapeut Claus Toftgaard, byder på i Herning. De arbejder sammen på at forbinde hest og rytter og gøre dressur på højt plan til et fællesskab af gensidig respekt og leg. Man kan her lære, hvordan man kan få et bedre partnerskab med sin hest, og hvordan man kan give dressurhesten et sjovere arbejdsliv.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce