Henrik von Eckermann tager føringen i Longines FEI World Cup™

Toprytterne lå ikke på den lade side i sidste Longines FEI World Cup™ kvalifikationsrunde i Göteborg, Sverige. Sidste fredag, kun fem dage efter Henrik von Eckermann galoperede sig til sejren for anden år i træk på hjemmebane, havde alle de 18 finalister bekræftet at de vil deltage til finalen i Paris, Frankrig, sammen med atleterne Edwina Tops-Alexander fra Australien og Carlos Lopez fra Columbia.  

På baggrund af Henrik von Eckermanns sidste succes, har han skubbet verdensfireren Kevin Staut af pinden, og han har altså nu taget føringen i Longines FEI World Cup™. Kevin Staut har deltaget i 12 ud af de 13 vesteuropæiske kvalifikationsrunder, og har uden spørgsmål fortjent en plads i finalen. 
Udover Kevin Staut vil franskmændene Simon Delestre og Roger-Yves Bost også deltage ved finalen ved AccorHotels Arena fra 11.-15. april 2018.

Den eneste franske rytter der nogensinde har holdt det eftertragtede FEI World Cup™ trofæ, er Bruno Brouqsault. Det var en kæmpe overraskelse, da han vandt i Milan, Italien i 2004, så der er et stort håb for, at værtslandets repræsentanter vil få pokalen i hus i den 40. sæson.

Storbritanniens Michael Whitaker sagde i Göteborg: “Nu er det på tide at jeg vinder den!” og det har han ret i, når man tænker på, hvor mange gange det har været lige ved og næsten. Han håber, at det her ved 23. forsøg vil lykkedes ham, mens Marcus Ehning fra Tyskland vil forsøge at blive den første nogensinde til at vinde pokalen fire gange. Fartdjævelen nåede næsten toppen af resultatlisten med den uden tvivl hurtigste omspringning ved den svenske kvalifikation, men ramte desværre en bom. Han kommer helt sikkert til at presse resten, når finalen løber af stablen inden for de næste fem uger.

Også Ehnings tyske kollega og 2011 champion, Christian Ahlmann, er kommet gennem måløjet og kvalificeret sig til finalen, og derved vil der i alt være ti vesteuropæiske lande repræsenteret ved dette års finale. 

Du kan se den fulde liste af vesteuropæiske ryttere her.

USA’s McLain Ward er regerende mester, og der er stadig lidt tid til den endelige line-up til Paris bliver annonceret, men det ser ud til at det bliver med kamp til stregen.

Læs mere.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce