Annonce

Herning Special: Her er de bedste tilbud på foder og tilskud!

Sponsoreret af NAF, Equsana og St. Hippolyt.

Vil du gerne spare penge, men har du svært ved at overskue alle tilbuddene på Hest og Rytter-messen i Herning? Fortvivl ej! Her er en guide til de stande, hvor der er flest penge at spare på lækkert (nyt) foder og fodertilskud!

Få 50 kroner gratis hos NAF

Der er ingen tvivl om, at hopper er fantastiske, men deres brunstperioder kan være en udfordring. Det ved man hos NAF, hvor man specialiserer sig i at producere tilskud til hopper med videnskabelig effekt. 

Læs artiklen om NAF’s Oestres: “Hingstegal? Sådan forvandler du en sur hoppe til en engel” HER.

Til hingstegale hopper

Når du køber NAF Oestres på NAF’s stand F5264 på Hest & Rytter-messen, får du samtidigt et tilgodebevis på 50 kroner. NAF Oestres forhandles også på mange andre stande på messen, så det er bare med at holde øje. Produktet er ekstremt populært blandt hesteejere med lidt for hingstegale hopper.

25% hos Equsana

Hos Equsanas stande i J7130 og M9820 er der også gode tilbud at hente! Du kan blandt andet få store besparelser på de nye flydende elektrolytter og pilleformede loppefrøskaller.

Sand Out

Equsana Sand Out er tilsat solbær og ølgær. Produktet er velegnet til heste, der har gået eller går på jordfolde eller nedbidte græsmarker og dermed er i risiko for at indtage sand og jord. Loppefrøskaller er kendt for at reducere ophobningen af sand i hestens tarme, da det danner en gelé lignende masse, der binder sand/jord.

Du får Sand Out til 277 kr kroner for 2 kg – 25% billigere end normalt.

Sand Out Pellets

Hvis din hest ikke er glad for loppefrøskaller, så har Equsana et helt nyt produkt med i Herning, som de hest vil elske, at du giver den i stedet; pilleformede loppefrøskaller! De er tilsat ølgær og æble og smager derfor meget bedre end almindelige loppefrøskaller.

Du kan lige nu få produktet, som hedder Sand Out Pellets, til en kampagnepris på kun 224 kr. Det er 25% billigere end den pris, de kan købes for i butikkerne og på nettet inden længe.

St. Hippolyt: Førstehjælpsbar til hestens mavetarmsystem

St. Hippolyt er at finde på stand L9160 og har 10 % rabat på hele deres produktsortiment under Hingstekåringen! Det betyder, at du også får rabat på deres tre helt nye produkter.

Førstehjælpsbaren

Nu er der kommet et helt nyt og letanvendeligt produkt til hesten med mavetarmproblemer fra St. Hippolyt. Curacolon-barerne er velegnet til at genoprette bakteriebalancen i hestens mavetarmsystem lynhurtigt. Derfor bliver de også kaldt ‘førstehjælpsbarer’.

Stivelsesfattigt foder til hoppe og føl

Foal Vitality og Easy Breeder er to helt nye fuldfodertyper fra St. Hippolyt. Begge produkter har et minimalt indhold af stivelse og er derfor velegnet til nøjsomme heste og heste, der ikke har godt af at få for meget sukker. Produkterne er ligesom resten af St. Hippolyts sortiment på tilbud med 10% under Hingstekåringen. Find deres stand L9160.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce