Hest taget fra sit hjem

Natten mellem lørdag aften den 7. januar og søndag morgen den 8. januar har ubudne gæster været på besøg i en stald på Granlidevej i Års. Fra stalden er der blevet stjålet rideudstyr og en hest. Hesten er en dansk varmblod, vallak, 6 år gammel, brun og har et stangmål på 176 cm.

Hestens ejer Paw Pinstrup fortæller om hændelsen:
En af vores opstaldere fodrede til aften lørdag og forlod stalden kl. 21.30 – her var han stadig i sin boks. Næsten morgen gik jeg ud for at åbne porten og fodre hestene. Porten stod allerede åben, og her så jeg at hele sadelrummet var ryddet. Da jeg vendte tilbage til stalden, så jeg at Armani var væk. Vi har tre heste i stalden, og af de tre var han den eneste med grime på. Det kan måske være det, man er gået efter.

paw

Hestens rigtige navn er Cheat Unik (e. Uno Don Diego DV), og beskrives som en rigtig drengerøv med et godt og venligt sind. Ejer har ejercertifikat og pas på Armani, så hvis han opstaldes, vil der ikke kunne vises pas på ham.

paw3

Hvis du har set noget eller på anden vis har brugbar information, så kontakt Nordjyllands Politi på 114 eller hestens ejer Paw Pinstrup på telefon 40633829.

Armani med Paws datter Rebekka
Armani med Paws datter Rebekka
Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce