Heste-gåbaner: stabil og sikker træning

Heste-gåbaner er underlagt store belastninger, især når de er uden tag, er det vigtigt at have en stabil og sikker overflade til at træne din hest på. REGUPOL tilbyder robuste dobbelt T-gummifliser, som kan lægges nemt og hurtigt, ligesom interlocking fliser, for at give en lav vedligeholdelse, langvarig og skridsikker overflade, som du og din hest kan stole på. Disse fliser er også stille under fødderne og hjælper med at opretholde sunde hove ved at give en komfortabel overflade at træne på i alle vejrforhold.

REGUPOL INTERLOCKING FLISER: HOLDBAR OG LET AT VEDLIGEHOLDE

Interlocking fliser er kendt for deres holdbarhed, lavet af højt komprimeret gummi granulat, er de meget modstandsdygtige og slidstærke. Vores dobbelt-T fliser kan også lægges i cirkler, hvilket gør dem tilpasningsdygtige til enhver heste-gåbane. De er også vandgennemtrængelige og lette at rengøre, snavs kan fejes væk eller vaskes under højt tryk hvis det er nødvendigt.

REGUPOL EQUILINE WALKWAY

REGUPOL interlocking fliser er et alsidigt og holdbart gulvvalg til alle områder af din stald. Disse elastiske fliser er velegnede til brug i paddocks, staldgangene, vaskerum, udendørs vaskområder, heste-gåbaner og stier. De er vandgennemtrængelige og meget modstandsdygtige, giver en stille overflade for heste at gå på, nemme at rengøre og har en lang levetid. I paddocks eliminerer interlocking fliserne behovet for ekstra underlag, hvilket gør dem til et økonomisk valg. Derudover hjælper den skridsikre overflade med at reducere risikoen for skader på dine heste.

Læs mere

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce