Heste hjælper veteraner videre i livet

Behandling af et traume er aldrig let og for mennesker, der har været udsat for voldsomme oplevelser i forbindelse med krig kan udfordringen være endnu større. Det har en frivillig organisation kaldet EAGALA (Equine Assisted Growth and Learning Association) i Utah sat sig for at gøre noget ved med hjælp fra vores utrolige venner – hestene.

Organisationen arbejder med alt fra PTSD, depression, skilsmisse, narkotika- og alkoholafhængighed, traumer og selvmord. Fælles for alle deres udfordringer er at de bruger hesten på den ene eller anden måde i arbejdet.

EAGALA modellen bruger for eksempel hestene som metaforer til at hjælpe veteraner med at få adgang til deres egne løsninger på livets udfordringer. Ved at bruge hesten som metafor i stedet for mennesker eller udfordringer i livet har veteranerne nemmere ved at arbejde med deres ellers følelsesmæssige barrierer.

EAGALA fakta

EAGALA – The Global Standard for Equine Assisted Psychotherapy and Personal Development er en frivillig organisation med over 4.000 medlemmer i 49 lande og 600 behandlingsprogrammer i hele verden.

Kilde: EAGALA.org

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce