Hesteatleterne får dyrlægeservice på første klasse i Rio

Verdens bedste hesteatleter er samlet til OL i Rio i disse dage – og når de firbenede er afsted for at vise – hvad de kan, tilbydes de den allerbedste dyrlægeservice, der kan opspores.

Til OL tilbyder dyrlægecentret faciliteter, der tæller et team på 130 mænd, som døgnet rundt kan tilbyde alt fra dyrlæger, der kan operere, lægge bedøvelse og styre medicindoser. I staldene er der alt fra bokse med foring, hvor heste kan komme til hægterne efter en skade, til stalde som udelukkende er dedikeret til behandling af hestene.

Rutinetjek og hesteambulancer
Skulle en hest få brug for at blive transporteret efter en skade, den har pådraget sig under OL, er der ni hesteambulancer, som er klar til at rykke ud med det samme. Dyrlægerne tilbyder også rutinetjek, så man hele tiden har fuld kontrol over, om hestene er klar til at yde deres absolut bedste.

Fysioterapeuter holder styr på formen
Mens hestenes passere holder styr på, om hestene får det vand, foder og tilskud, som de skal, er der er et stærkt netværk af fysioterapeuter, der står klar, hvis en hest har brug for behandling. Hestenes temperatur og vægt bliver også fulgt tæt af hestepassere og andre specialister, mens OL står på.

Du kan læse mere om hesteatleternes dyrlægerutiner her. 

Kilde: FEI

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce