Hesten i centrum 2017

Produktnyt: Hesten i centrum blev afholdt for første gang i februar 2016 og grundet det flotte fremmøde har vi i år valgt at afholde arrangementet over to dage nemlig den 4. og 5. februar 2017 fra kl. 09.00-18.00 begge dage. Hesten I centrum er en hesteevent, som har fokus på hestevenlig træning, og har til formål at få ryttere og hestefans til at finde glæde og inspiration i hestens mangfoldighed.

I år er der flere nyheder. Vi får blandt andet besøg fra udlandet af tyske dyrlæge og berider Dr. Gerd Heuschmann, der har specialiseret sig i hestens biomekanik og har blandt andet skrevet bogen ”Tug Of War ”, der er udgivet i flere lande. Han vil holde foredrag på engelsk om hestens anatomi og biomekanik. Derudover vil der være nye foredrag og clinics indenfor akademisk ridekunst, med Maria D. Cheung som er udlært hos Bent Branderup, frihedsdressur og Ridning i Damesadel med familien Berdino samt trailerlæsning med Maj-Britt M. Carter.

Vi får også besøg af Riddere fra gruppen Ildhesten, som har vundet flere ridderturneringer, islænderrytter Dorte Rasmussen som har vundet Europamesterskabet i pasløb 250 m og seks år i træk er blevet Danmarksmester i tølt. Ute Lehmann fra Horse in Harmony vil lave foredrag om kunsten at ride uden bid. Desuden vil flere spændende alternative behandlingsformer ligeledes blive vist til Hesten I Centrum 2017.

Clinics vil blive vist i en manege på 13 meter i diameter så man vil få mulighed for at være med helt tæt på
når de enkelte deler ud af deres viden. Foruden Spændende foredrag og clinics vil der også være en et hyggeligt udstillerområde, hvor man kan
købe en masse udstyr til hest og rytter. Der er cafeområde og madboder hvor der kan købes diverse lækkerier.

Billetter kan købes på www.hestenicentrum.dk  eller ved indgangen på dagen. Arrangementet afholdes i Cirkusland i Slagelse så der vil ligeledes være mulighed for at komme tæt på zebraer, dromedarer og andre søde dyr.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce