Mød Kirsten: personen bag Hestens & Hundens Helse

Kirsten er vist dét vi alle vil betegne som en vaskeægte ”tilskudsnørd”. Kirsten nørder meget med indholdet i de forskellige produkter, afprøver dem og har efter, at have hjulpet og rådgivet hundredvis af heste og hunde med forskellige problematikker, også kunnet se, at hendes rådgivning giver pote. Derfor handler det ikke om, mærket på produktet, men indholdet. Hvilket betyder, at Hesten & Hundens Helse fører mange forskellige mærker og har mulighed for, at bestille produkter hjem fra de mærker der føres i butikken.

For det er en jungle som hesteejer at finde ud af, hvilket produkt der er det rigtige at købe, hvilke gavnlige stoffer der er ,i og hvor koncentreret de gavnlige stoffer er i forhold til sammenlignelige produkter.

For Kirsten handler det om, at finde det eller de bedste produkter med netop det, din hest har brug for, og gerne så du får mest for pengene.

Kirsten har de senere år oplevet stor efterspørgsel på produkter, der kan hjælpe og understøtte en sund fordøjelse. Dét er naturligvis en udvikling der er kommet i takt med, at flere og flere oplever deres heste har mavesår og vi er blevet klar over, hvor stor betydning det har for hele hestens immunforsvar, generelle trivsel, temperament og evne til at yde sit bedste, at den har et sundt mave- og tarmsystem.

Kirsten rådgiver omkring tilskudsprodukter både, når det handler om konkurrencehesten og turhesten.

 Tel: 86 24 23 49 / mobil: 28 33 39 02

kundeservice@hestenshelse.dk 

Læs også: Rheva plaster beskyttelse – til hest, hund, kat m.m.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce