VI VÆGTER GOD SERVICE, RÅDGIVNING, SKARPE PRISER OG GLADE KUNDER !

Om Hestens & Hundens Helse

Vi rådgiver meget gerne om vores produkter (Back on Track, tilskud til hest og hund, Premier Equine terapi-produkter m.m) og den måde, hvorpå de virker, og vi vil gerne vende problemer/udfordringer med dig, også uden at du skal føle dig forpligtiget til at købe nogle af vores produkter.

Det kan være meget svært som hesteejer at vide, hvilket produkt, der vil fungere i hvilken situation. Der er så mange muligheder at vælge imellem, at det ikke altid er nemt at gennemskue fordele og ulemper ved de forskellige produkter, samt hvad der vil være bedst(og billigst) til din hest.

Vi har mange års erfaring både med konkurrencehesten på topplan og hyggehesten, der har andre behov – vigtigst er det, at hestens behov tilgodeses så godt som muligt.

Da vi er Danmarks første/ældste forhandler af produkterne fra Back on Track, har vi også på dette område mange gode erfaringer at øse af.

Vi rådgiver også i tilskud og tilbehør til hunde.

Du er velkommen til at give os et kald på tlf.: 86 24 23 49 eller 28 33 39 02.

Hestens & Hundens Helse
v/ Kirsten Mathiesen

Fårupvej 81 – 8471 Sabro
Tel: 86 24 23 49 / mobil: 28 33 39 02
kundeservice@hestenshelse.dk

"Super god rådgivning. Har brugt Kirsten meget igennem 2 år med diverse udfordringer med min hoppe, hun gør lige det ekstra for at hjælpe og det er ikke mange steder man oplever det. Super service, hurtig levering og fantastisk personlig betjening over telefonen. 10 stjerner fra mig"

Heidi Jensen

Læs mere om Hestens Helse produkter