Hjælp med ubalance i mavesækkens slimhinde – NYHED Gastric365

Annoncørbetalt artikel

Egusin (også kendt som HesteRep) til alle heste uanset alder med ubalance i mavesækkens slimhinde. Egusin, en særdeles virksom produktserie til heste, der har brug for støtte til mave/fordøjelsessystemet. Feks. heste, der er udsat for stress i form af stævner, træning, transport, flytning, boksro, fravænning af føl mv. kan have stor gavn af Egusin.

Hvad kan Egusin gøre for hesten, der mistrives? 


Forbedre præstation og velbefindende.
Fosforlipider beskytter mavesækkens slimhinder mod ætsende mavesyre.
Balancere overskydende mavesyre.
Kostfibre understøtter mavesækken- og tyktarmsfunktionen.
Pektin beskytter mod mavesyre og bidrager til at hæve PH-værdien.
Alkalisk buffer neutraliserer overskydende mavesyre så ætsning af slimhinden minimeres. 
Lecitin støtter op om leveren, hjernens og nervecellernes funktion i kroppen.

Læs mere om produktet her

Hvordan giver jeg Egusin?


Giv de små piller direkte i foderet. Hvis hesten har mistet lysten til mad, kan det evt. hjælpe at give det i mash eller i opblødte roepiller. OBS! Lav mashen eller roepillerne og tilføj HesteRep lige inden hesten fodres, da det ikke er optimalt at lade det stå længere tid (kan gå ud over virkningen). 
Vær samtidig opmærksom på fodringen. Vigtigst er hø fordelt over hele døgnet (minimum 1,5 kg – helst 2 kg pr. 100 kg hest).

OBS! Hvad kan man som hesteejer gøre?


Undgå længere perioder uden foder (4 timer som det længste).Tilbyd hesten foder og vand med rimelige intervaller ved transport, til stævner, fodring før ridning osv. Hav øje for stresspåvirkninger i hestens omgivelser, i stalden, på folden osv. Intenst arbejde og stævnedeltagelse kan i perioder påvirke negativt.Vælg foder med lang tyggetid.Giv flere måltider, hvis hesten fodres med store mængder stivelse (maksimalt 1 g stivelse pr. kilo hest pr. måltid). Sørg altid for fri adgang til frisk drikkevand. Giv altid grovfoder af god kvalitet. Halm og frøgræs kan ikke erstatte hø eller wrap. Giv meget gerne din hest en smule stråfoder inden du rider ud.

Indhold EGUSIN SLH:


Fuldkornshavremel. Er med til at sikre en normal (langsommere) afgang til tarmen (ca. 15 g g stivelse i en fodring på 200 g). Fuldkornshavremel har et højt indhold af Beta-Glucan, der støtter op om immunforsvar og er med til at sikre et stabilt blodsukker.

Du kan købe produketet på Hestens helse

Læs også: Fordøjelsen er ofte udfordret efterår og vinter hos mange heste.

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce