Rottefælde fra Goodnature A24- en fælde der virker og er “selvkørende”!

Annoncørbetalt artikel

Rotter kan være et stort problem i mange stalde, udhuse og boligejendomme. Rotten er et meget snu dyr, der kan være svær at komme af med, hvilket er grunden til, at vi hos Hestens Helse vil anbefale dig at købe A24-rottefælden fra Goodnature®, som er en fælde, der virker og mere eller mindre er ”selvkørende”.

Goodnature®s rottefælde er en gaspatronsfælde, der kan slå op til 24 rotter og mus ihjel på 1 patron. Du kan altså få bugt med dit rotteproblem, uanset hvor stort det måtte være. Lokkemaden i selve fælden har en holdbarhed på 6 mdr., når du aktiverer den til brug, og du skal derfor ikke foretage dig andet det næste halve år end at vente på, at de små skadedyr går i fælden. Når et dyr er gået i fælden, nulstiller apparatet automatisk sig selv.

Læs mere om Rottefælde Goodnature A24

Goodnature® A24-rottefælde der virker

Rotter og mus kan skabe stor frustration, når de kommer ind steder, hvor de ikke er velkomne. Det er derfor vigtigt at bekæmpe dem effektivt og humant. Når du modtager en Goodnature® A24-rottefælde, medfølger der 3 detektorkort, som skal ”sættes” op, før fælden monteres. Detektorkortene placeres der, hvor du tror eller har en idé om, at rotterne og musene kan lide at være og føler sig trygge. På den måde giver du rotterne en forsmag på det foder, der er i selve fælden. Lokkemaden i selve rottefælden er ikke giftig, så rotten kan sagtens spises af katten derhjemme eller naturens andres dyr, uden at det vil have en indvirken.

Ved køb af rottefælden fra Goodnature® modtager du

  • 3 stk. detektorkort
  • 1 stk. fælde + monteringsanordning
  • 2 stk. Co2-beholder (gaspatron), der kan slå op til 24 rotter og mus ihjel
  • 1 stk. lokkemad med 6 mdr. holdbarhed
  • 1 stk. tæller for at se hvor mange gange fælden har været aktiv siden montering.

Kontakt Hestens Helse og hør mere!

Hvis du overvejer at investere i rottefælden fra Goodnature®, men stadig ikke er helt overbevist, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med kontakte os. Vi hos Hestens Helse vil hellere end gerne stå dig til rådighed og beskrive produktet yderligere. Ellers kan vi kun anbefale dig at se de forskellige videoer i det ovenstående, der både viser rottefælden i aktion, og hvordan den skal monteres.

Du er også velkommen til at udforske vores sortimenter til hestemennesker og hunde. Her kan du med garanti finde noget, du eller dit dyr har behov for. Du kan kontakte os enten ved at ringe på tlf. 86 24 23 49 el. 28 33 39 02 eller ved at sende en mail til kundeservice@hestenshelse.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Læs også: OPAL-klipper fra Heiniger

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce