KØB BILLETTER: The dream team afholder clinic til Hillerød Horse Show

Annoncørbetalt artikel

Hvad ville du sige til at komme behind the scene, når én af de største internationale dressurstjerner, Cathrine Dufour, afholder clinic om, hvordan hun forbereder sig til de helt store stævner med hendes dream team; Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein og Rasmus Bagger? Denne drøm kan gå i opfyldelse til Hillerød Horse Show 2022 – så sæt et stort kryds i kalenderen.

Et superevent på Sjælland

Folkene bag Hillerød Horse Show tør tænke stort. Så stort, at de med nye kræfter i ryggen, har gjort den eksisterende hestemesse endnu større. Og så er faciliteterne blevet endnu bedre, da Frederiksborg Centret har udvidet deres eksisterende etablissement og lavet en ny multiarena, Royal Stage, en større ridebane med internationale mål og et udvidet messeområde. Derudover er det Jemo Trading, der sørger for at ridebanebunden i Hillerød er tip top i orden, når den skal betrædes af de superdygtige heste.

Behind the scene: Cathrine Dufour, Prinsesse Nathalie og Rasmus Bagger

Hillerød Horse Show har vokset sig så stor og får mange stjerner til at lægge vejen forbi til efteråret. En af de stjerner, der kommer forbi Hillerød Horse Show, er Danmarks ukronede dressurdronning Cathrine Dufour, som ligger nr. 2. på verdensranglisten for dressur i samarbejde med tidligere landsholdstræner Prinsesse Nathalie og mentaltræner Rasmus Bagger.

Kom med behind the scene og se, hvordan én af verdens absolutte topatleter Cathrine Dufour forbereder sig selv og sine heste frem mod de helt store stævner i hverdags træningen med hjælp fra sin træner Prinsesse Nathalie og mentaltræner Rasmus Bagger. Du vil kunne få et sjældent indblik i, hvad Cathrine fokuserer på i sin træning op til stævnet, og hvordan Prinsesse Nathalie og Rasmus Bagger sørger for at hjælpe equipagen med deres ekspertise som tidligere landsholdtræner og mentaltræner.

Clinic’en har et begrænset antal pladser, så det er om at hive en billet til sig, inden de bliver udsolgt. Vi skulle hilse at sige fra Cathrine, Nathalie og Rasmus, at de glæder sig!

Hillerød Horse Show – Sjællands største indendørs hestemesse

Ideen om at gøre Sjællands største indendørs hestemesse endnu større begyndte, i følge manden bag projektet, Paw Olsen, at tage form allerede for 3 år siden. Ambitionerne for at skabe et uforglemmelig hesteevent er kun blevet endnu større. Sidste år lagde 10.000 besøgende vejen forbi Hillerød Horse Show og vi ser frem til at hestemessen i 2022 bliver mindst lige så stort.

Sammen med engagerede hestefolk skaber vi en fantastisk messe i hjertet af det hesteglade Nordsjælland. Publikum kan forvente besøg af internationale dressurstjerner og gøre fantastiske kup i vores udvidede messeområde. Der vil være noget for store, såvel som små.

Arrangør Paw Olsen

Hillerød Horse Show vil løbe af stablen d. 11.-13. november og byder på tre inspirerende dage med 130 udstillere, shopping og plus 40 forskellige arrangementer på programmet inkluderet i billetten. Du kan opleve alt lige fra clinics, shows og opvisninger til talkshows og foredrag. Show, eventyr og fart, spring, dressur, og western er bare nogle af nøgleordene. Så der vil være masser af inspiration, underholdning og oplevelser, for alle.

Du kan finde mere information om messen på Hillerød Horse Shows hjemmeside.

Læs også: Interview med Cathrine Dufour: “Succes bygger på de små sejre”

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce