KØB BILLETTER: Disse superstjerner afholder clinic til Hillerød Horse Show

Annoncørbetalt artikel
Hillerød Horse Show logo

Hvad ville du sige til at se de største internationale dressurstjerner afholde clinic i en splinterny multiarena med de nyeste og mest moderne faciliteter? Og hvad ville du sige til at se Cathrine Dufour eller Daniel Bachmann ride ned af midterlinjen? Denne drøm kan gå i opfyldelse til Hillerød Horse Show 2021 – så sæt et stort kryds i kalenderen.

Et superevent på Sjælland

Folkene bag Hillerød Horse Show tør tænke stort. Så stort, at de med nye kræfter i ryggen, har gjort den eksisterende hestemesse endnu større. Og så er faciliteterne blevet endnu bedre, da Frederiksborg Centret har udvidet deres eksisterende etablissement og lavet en ny multiarena, Royal Stage, en større ridebane med internationale mål og et udvidet messeområde. Derudover er det Jemo Trading, der sørger for at ridebanebunden i Hillerød er tip top i orden, når den skal betrædes af de superdygtige heste.

Læs også: Messecenterdirektør: “Det er forsvarligt at afholde Hillerød Horse Show – alle regler overholdes”

Dufour om clinic: Jeg glæder mig!

At Hillerød Horse Show har vokset sig så stor, har fået mange stjerner til at lægge vejen forbi til efteråret. En af de stjerner der kommer forbi er Danmarks ukronede dressurdronning Cathrine Dufour, som kommer til Hillerød Horse Show for at afholde en spændende clinic.

Til hendes clinic kan du blandt andet høre om, hvordan hun træner sine heste og finde ud af, hvad der er vigtigt for at holde hestene glade og i gang, både mentalt og fysisk. I det hele taget kan du få et sjældent indblik i, hvordan en af verdens absolutte topatleter træner sine heste i hverdagen. 

Der er kvalitet for alle pengene, når rytteren, der flere gange har slået selveste Isabell Werth, tager sine bedste heste med og giver ud af sine vindertips til publikum. Clinic’en har et begrænset antal pladser, så det er om at hive en billet til sig, inden de bliver udsolgt. Vi skulle hilse at sige fra Cathrine, at hun glæder sig!

Hillerød Horse Show fejrer 10 års jubilæum

Ideen om at gøre Sjællands største indendørs hestemesse endnu større begyndte, i følge manden bag projektet, Paw Olsen, at tage form allerede forrige år. Og fordi messen i år har 10 års jubilæum, er ambitionerne blevet endnu større.

Sammen med engagerede hestefolk skaber vi en fantastisk messe i hjertet af det hesteglade Nordsjælland. Publikum kan forvente besøg af internationale dressurstjerner og gøre fantastiske kup i vores udvidede messeområde. Der vil være noget for store, såvel som små.

Arrangør Paw Olsen

Hillerød Horse Show vil løbe af stablen 12.-14. november og byder på tre inspirerende dage med masser af udstillere, shopping og over 50 forskellige arrangementer på programmet. Du kan opleve alt lige fra clinics, shows og opvisninger til talkshows og foredrag. Show, eventyr og fart, spring, dressur, trec og western er bare nogle af nøgleordene. Så der vil være masser af inspiration, underholdning og oplevelser, for alle.

Du kan finde mere information om messen på Hillerød Horse Shows hjemmeside.

Læs også: Daniel Bachmann: Alle kender til udfordringer med det helt basale

Læs også: Del 2: Træningstips fra Cathrine Dufours clinic

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce