Køb billetter: Dufour og Bachmann til Hillerød Horse Show 2021

Annoncørbetalt artikel
Logo Hillerød Horse Show

Skal du være med til at se de største internationale dressurstjerner i en lækker, splinterny multiarena med de nyeste og mest moderne faciliteter? Nu får du nemlig chancen for at opleve ryttere som for eksempel Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen, og se dem ride forbi dig, alt i mens de forklarer, hvad de gør helt tæt på. De kommer nemlig forbi og afholder clinics til Hillerød Horse Show 2021. Superstjernerne er klar og det er arrangørerne bestemt også!

Jeg glæder mig til at afholde messen i år, da det blandt andet er vores 10 års jubilæum

Arrangør Paw Olsen

Sjællands største indendørs hesteevent har vokseværk

Hillerød Horse Show har fået vokseværk. Det har det, fordi folkene bag tør tænke stort og ambitiøst, og visionen er, at eventet skal blive det mest nytænkende indendørs hesteevent i Danmark. Med nye kræfter i ryggen er den eksisterende hestemesse blevet endnu større og eventet mere luksuriøst – og det samme er faciliteterne. Frederiksborg Centret, som eventet afholdes i, har udvidet sit eksisterende etablissement og lavet en ny multiarena, Royal Stage. Det giver mulighed for at anlægge en større ridebane med internationale mål og et udvidet messeområde.

Superstjerner som Bachmann og Dufour

Dette års Hillerød Horse Show tiltrækker også mange af de helt store stjerner, og de kommer og deler ud af nogle af deres erfaringer med heste – så der er masser af inspiration, som du kan tage med hjem.

Daniel Bachmann Andersen til Hillerød Horse Show 2021 (3)
Daniel Bachmann Andersen glæder sig til at dele ud af sine viden om grundridning til det almene hestefolk. Foto: Erik Kunddahl // Kunddahl Graphic & Photography // kunddahl.com. Grafik: Hillerød Horse Show.

Af prominente navne, som gæster dette tredages arrangement kan nævnes dressurdronningen over dem alle, Cathrine Dufour. Derudover kommer den dygtige og sympatiske Daniel Bachmann Andersen. Begge afholder clinics, som du kan bestille billetter til.

Cathrine Dufour afholder en lærerig og indsigtsgivende clinic fredag kl. 19.30-22.30, og Daniel Bachmann holder sin clinic lørdag kl. 19.30-22.30, hvor han vil dele ud af sine mangeårige erfaringer med at ride dressurheste på ethvert niveau. Så det er bare om at sætte et stort kryds i kalenderen og købe nogle billetter.

.

Hvis du ikke er den helt store dressurfan, men hellere vil se opleve noget andet, så skal du blot væbne dig med tålmodighed. Der kommer nemlig mange flere end dressurstjerner forbi Hillerød Horse Show. Hvem det er, vil blive annonceret snarrest på MalgreTout.dk – så husk, at hold øje.

Sammen med engagerede hestefolk skaber vi en fantastisk messe i hjertet af det hesteglade Nordsjælland

Arrangør Paw Olsen

Hillerød Horse Show har 10 års jubilæum

Idéen om at gøre Sjællands største indendørs hestemesse endnu større begyndte, i følge manden bag projektet, Paw Olsen, at tage form allerede forrige år. Og fordi messen i år har 10 års jubilæum, er ambitionerne blevet endnu større.

“Sammen med engagerede hestefolk skaber vi en fantastisk messe i hjertet af det hesteglade Nordsjælland. Publikum kan forvente besøg af bl.a. internationale dressurstjerner og gøre fantastiske kup i vores udvidede messeområde. Der vil være noget for store såvel som små, for de virkelig hesteglade og selvfølgelig også for deres ægtefæller og kærester”. Sådan udtaler arrangøren, Paw Olsen.

Hillerød Horse Show vil løbe af stablen d. 1.-14. november og byder på tre inspirerende dage med masser af udstillere, shopping og over 50 forskellige arrangementer på programmet ligefra clinics, shows og opvisninger til talkshows og foredrag. Show, eventyr og fart, spring, dressur, islænderridning, trec og western er bare noget af det, der vil præge dagene.

.

Læs også: Disse superstjerner kommer til Hillerød Horse Show og afholder clinics

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce