Messecenterdirektør: “Det er forsvarligt at afholde Hillerød Horse Show – alle regler overholdes”

Malgré Tout er mediepartner til det kommende Hillerød Horse Show, der løber af stablen d. 13.-15. november. Vi er nok mange, der ser frem til en hestemesse med spændende nye produkter, gode snakke og en masse faglig læring om vores elskede heste. Det er ingen hemmelighed, at corona fylder meget i disse dage. Men bare rolig, Hillerød Horse Show gør alt efter myndighedernes regler og anbefalinger, så du kan føle dig helt tryg, når du besøger messen.  

Forsvarligt at afvikle messer 

Det er kort tid siden, at statsminister Mette Frederiksen udtalte til pressemødet den 23. oktober, at hjulene skal holdes i gang i Danmark på trods af skærpede regler i forhold til mundbind og åbningstider. Hos Hillerød Horse Show glæder vi os derfor til at byde jer velkommen til en spændende messe, hvor du trygt kan møde op, for vi har styr på det! Det mener også Carsten Larsen, som er administrerende direktør i Royal Stage og huser showet til november:   

“Det er helt klart forsvarligt at afvikle messen, for alle retningslinjer bliver overholdt. Vi holder selvfølgelig øje med, at alt går efter reglerne. Vi er hundrede procent trygge, og har erfaret at Hillerød Horse Show har styr på restriktionerne. Vi er selvfølgelig i tæt samarbejde hele tiden,” siger direktøren. 

Der er ingen tvivl om, at mange menneskers liv og hverdag har ændret sig en del som følge af corona-situationen. Ikke desto mindre er det fuldt forsvarligt at afholde en messe, såfremt sundhedsmyndighedernes regler bliver overholdt. Det gør de til Hillerød Horse Show, og derfor kan du også se frem til at tage en masse faglig læring med fra weekenden. Som Carsten Larsen så fint forklarer det: 

“Det er vigtigt, at vi også lever videre, selvfølgelig ud fra de gældende regler fra sundhedsmyndighederne. Vi skal alle være med til at holde samfundet i gang, såfremt det er forsvarligt – og det er afholdelsen af Hillerød Horse Show,” siger han. 

Læs også: Hillerød Horse Show: Jo, man kan holde en sikker og forsvarlig messe

Professionel håndtering af situationen 

Royal Stage, som altså huser Hillerød Horse Show om nogle uger, bliver bakket op af paraplyorganisationen C4, som blandt andet står for at rådgive og vejlede erhvervslivet i Hillerød – også Royal Stage. 

“Vi synes, at Royal Stage har håndteret alle restriktionerne fra myndighederne yderst professionelt. Så længe borgere og erhvervsliv forstår at overholde reglerne fra sundhedsmyndighederne, så skal det nok gå,” siger direktøren for C4, Erik Helmer Pedersen. 

Han har i samme ombæring ikke noget at sætte en finger på i forhold til Royal Stages arbejde: 

“Ud fra det vi er bekendt med, og alt hvad vi har set fra Royal Stage til andre arrangementer her i corona-situationen som eksempelvis sportsarrangementer, så er det hele foregået meget professionelt.” 

Læs også: Corona hindrer ikke Hillerød Horse Show

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce