Hillerød Horse Show – alt til hest og rytter

Hillerød Horse Show, som er Sjællands største hestemesse, slår i weekenden den 22.-24. september dørene op for alle hesteinteresserede. Messen byder på alt lige fra clinics, hestefaglige foredrag, fitnessinstruktører og dressurtræning til cirkus-, politi-, polo- og westernheste – og ikke mindre end 100 stande med heste- og rideudstyr. Og så kan du blandt andre møde OL-stjernen Edward Gal.

FrederiksborgCentret byder velkommen til tre fantastiske dage med den største indendørs hestemesse øst for Storebælt lige i hjertet af Nordsjælland.

Messen byder på alt lige fra clinics, hestefaglige foredrag, behandlere og dressurtræning til ikke mindre end 100 stande med heste- og rideudstyr og gode messetilbud, ekspertråd, rideudstyr og alt i udstyr til rytter og hest. Både på den store opvisningsridebane og på scenen og i foredragssalen på 1. sal kan du hente viden og inspiration fra de dygtigste ryttere og trænere. I år har vi stor temastand  på 1. sal med fokus på Hesteturisme og vi er stolte over at kunne byde velkommen til Danmarks første Hesteturisme konference.

Se programmet for Hillerød Horse Show 2017 her

Årets aftenclinic navn er Edward Gal

Ridebanen 19-22. Aftenclinic med OL-dressurrytter Edward Gal

Hillerød Horse Show er stolte over at kunne præsentere GLOCK rytter Edward Gal til en fantastisk aftenclinic. Kom og oplev den tidligere verdensmesters træningssystem i en enkel tilgang til ultimativ kontrol og samarbejde med hesten. Fire af vores mest markante dressurryttere føres fra let og middelsvær dressur til Prix St. Georges og Grandprix.

Pris 290 kr. Køb din billet her, begrænset antal, billetten giver adgang til Hillerød Horse Show hele lørdagen.

Læs artikel om Edward Gal her

Kom til Danmarks første Hesteturisme konference 22. september 8.30-15.00

Hvornår skal Danmark have ‘michelinstjerner’ i hesteturisme? -Nu!

Det mener i hvert fald foreningen FerieRytter, som har taget initiativ til og arrangeret Danmarks første landsdækkende konference om hesteturisme. Konferencen henvender sig til de hestefagpersoner og offentlige interessenter, som kan se potentialet i at kombinere unikke danske landskaber og historie med en stærk tradition for hestekultur inden for avl, sport, naturridning og hestevelfærd – med hesteturisme.

Liv Malskær, antropolog med speciale i hesteturisme og en af hovedoplægsholderne på konferencen siger: “Man starter ikke en hesteturismevirksomhed med det ene formål at skabe profit; man udbyder naturoplevelser til hest, fordi man ønsker at dele sine livsudvidende højdepunkter med andre ligesindede og skabe en meningsfuld tilværelse for sig selv. Hesteturisme er i såvel Danmark som i resten af Verden drevet af fagnørder, som mere eller mindre frivilligt har måttet opfinde en ekstra indtægtskilde til vedligeholdelse af den livsstil, de elsker. Turisme er en mulighed for vækst. Men det er ikke nok at være hesteekspert, når man går fra hobby til turismevirksomhed.” Læs hele Livs artikel og meget mere om konferencen på: www.ferierytter.dk

Deltag i debatten om hesteturisme på Facebook

Se programmet for konferencedagen her

Læs artikel om Hesteturisme her

Annonce

Relaterede tags

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lignende artikler

Annonce

Kategorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce